up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Orient watches Rannekello RA-AP0003S10B

plus
Orient watches

Orient Watches Rannekello RA-AP0003S10B

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Orient watches Rannekello RA-AP0003S10B

22 jalokiviä F6S22 Automaattinen analoginen päivämäärällä.

Nahkahihna, ruostumatonta terästä oleva kotelo, mineraalilasi.

WR 30mt.

Toimenpiteet:

Kotelo 41x12mm, nauha 20cm x 21mm.

Käsihaava.
Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Orient watches Rannekello RA-AP0003S10B:n! dressinn:ssa kaikilla Elektroniikka tuotteillamme on täysi Orient watches:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi muotiverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista muotiyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Orient watches Rannekello RA-AP0003S10B kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Orient watches Rannekello RA-AP0003S10B

Väri
Ruskea

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Orient watches Rannekello RA-AP0003S10B

Klassikko

-

Erittäin mukava, täydellinen, jos haluat käyttää klassista kelloa. Ranteen liikemekanismi ja köysi toimivat täydellisesti.

Orient watches Rannekello RA-AP0003S10B

Hyvä ostos

-

Tyytyväinen ostokseen. Hyvä hinta, täydellinen kunto.

Orient watches Rannekello RA-AP0003S10B

Täsmällinen toimitus ja täydellinen orientointikello

-

Tilauksen saapuminen kesti noin viikon ja tuote oli täsmälleen odotettua. Olin erittäin tyytyväinen. Ikään kuin toistaa kokemus.

Orient watches Rannekello RA-AP0003S10B

Bambino

-

Hei kaikki, olen iloinen voidessani löytää tämän kellon tästä myymälästä, tilaus on nopea huolimatta siitä, että se on joulun lopussa vuonna ja kello saapui, koska sen pitäisi saapua hyvin pakattuna ja alkuperäisen laatikon ja ohjeiden kanssa kellon lisäksi. pidät tämäntyyppisestä kellosta on hämmästyttävää tällä hinnalla. Kippis

Orient watches Rannekello RA-AP0003S10B

Orient katsella

-

Näyttää siltä, että kaikki on täydellistä, nopea toimitus ja tuote näyttää erittäin hyvältä.

Orient watches Rannekello RA-AP0003S10B

Ihana

-

täydellinen kello ja palvelu !!!

Orient watches Rannekello RA-AP0003S10B

Ensimmäinen tilaukseni dressinnilla

-

Kaikki on ollut täydellistä. Ensin ostin kellon, enkä vahingossa laittanut alennuskoodia, joka minulla oli mustalle perjantaille. Peruutin tilauksen ja he palauttivat summan määräajassa, jonka he kertoivat minulle asiakaspalvelusta. Ostin kellon uudelleen soveltamalla alennusta parhaalla hinnalla, jonka löysin verkosta, vaikka sain tuotteen arvioidun päivämäärän, joka oli myöhempi kuin kommentoinut sen sivulla, se saapui odotettua aikaisemmin ja pystyin aina seuraamaan lähetystä. Lopuksi kommentoi, että kello oli täysin suojattu ja täydellisessä kunnossa. Uteliaisuutena olin yllättynyt siitä, että he ottavat valokuvan pakkauksesta ja voit tutustua siihen ennen kuin se tavoittaa sinut. Yhteenvetona ja minun tapauksessani verkkokaupan ammattitaito on ollut täydellinen, ja suosittelen sitä. Toisaalta, jos pidät Orient bambino -kellosta, et löydä parempaa tarjousta hintatasolta.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up