up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Orient watches Rannekello RA-KV0403S10B

plus
Orient watches

Orient Watches Rannekello RA-KV0403S10B

Tuotekuvaus Orient watches Rannekello RA-KV0403S10B

YLEISET TIEDOT: Mallisto: ORIENT Classic.

Malli:

Kvartsi kronografi.

KOHDE.

Uros.

Rento.

Aikuinen.

LIIKKEET JA OMINAISUUDET: KOTELO: ruostumaton teräs.

Ruusukulta.

Paksuus 12mm.

Halkaisija 42mm.

RANNE/RANNE: Nahkaa.

Ruskea.

Leveys 22mm.

Pituus 19cm.

VALITSE.

Vaalean harmaa.
Jos haluat ostaa Orient watches:n parhaita Elektroniikkatuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! dressinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Orient watches:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista muotituotteistamme, kuten Orient watches Rannekello RA-KV0403S10B. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Orient watches Rannekello RA-KV0403S10B kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Orient watches Rannekello RA-KV0403S10B

Väri
Ruskea
Kultainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up