up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Orient watches Rannekello RA-NB0101B10B

plus
Orient watches

Orient Watches Rannekello RA-NB0101B10B

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Orient watches Rannekello RA-NB0101B10B

YLEISET TIEDOT: Kokoelma: ORIENT Contemporary.

Malli:

Sinfonia III.

KOHDE.

Nainen.

Klassikko.

Aikuinen.

LIIKKEET & OMINAISUUDET: ORIENT.

55542.

Mekaaninen.

3 kättä.

Automaattinen.

KOTELO: ruostumaton teräs.

Hopeanharmaa.

Paksuus 12mm.

Halkaisija 32mm.

BAND/RANNEKORU: ruostumaton teräs.

Hopeanharmaa.

Leveys 16mm.

Pituus 17cm.

VALITSE.

Musta.
Onko Orient watches Rannekello RA-NB0101B10B etsimäsi tuote? dressinn:sta löydät kaikenlaisia Rannekellottuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Orient watches on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet muotiverkkokaupasta.

Ominaisuudet Orient watches Rannekello RA-NB0101B10B

Väri
Hopeinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Orient watches Rannekello RA-NB0101B10B

Kaunis

-

Kello on hämmästyttävä, sillä hinnalla mikään merkki ei tarjoa sinulle niin paljon, olen erittäin tyytyväinen, lähetys kesti noin 6 päivää, mutta se kannatti odottaa, pakattu erittäin huolellisesti ja tehokkaalla myynnin jälkeisellä viestinnällä, vain sanoakseni, että olen Odotan takuun aktivoitumista ja tulevia ostoksia, olisin kiitollinen, jos voisitte lähettää minulle täytetyn ja leimatun takuuvihkon siltä varalta, että minun on mentävä viralliseen Orient-huoltoon.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up