up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Pepe jeans Housut Soho

Pepe jeans Housut Soho

Pepe jeans Housut Soho

plus
Pepe jeans

Pepe Jeans Housut Soho

Tuotekuvaus Pepe jeans Housut Soho

PJL L ND Pa Housut / housut.

Ulkoinen koostumus:

97% puuvillaa, 3% elastaania.

Hoito -ohjeet:

Ei rumpukuivausta.

Kemiallinen pesu sallittu.

Kylmä rauta, enintään 110C.

Ei saa valkaista.
Pepe jeans Housut Soho on tuote, jonka löydät Housut kategoriasta, Naisten vaatteet:sta, omasta muotiverkkokaupastasi, dressinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista dressinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Pepe jeans Housut Soho:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa muoti:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Pepe jeans Housut Soho

Pituus
Pitkä
Väri
Valkoinen
Housujen tyyppi
Vapaa-ajan

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up