up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Pepe jeans Takki Larkin

Pepe jeans Takki Larkin

plus
Pepe jeans

Pepe Jeans Takki Larkin

Tuotekuvaus Pepe jeans Takki Larkin

PJL M ND Outerw Medium takit.

Ulkoinen koostumus:

100% polyesteriä.

Pesuohjeet:

Ei rumpukuivausta.

Älä kuivapuhdista.

Älä silitä.

Ei saa valkaista.
Tutustu nyt muoti valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Pepe jeans-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. dressinn:sta, omasta muoti verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Pepe jeans tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Pepe jeans Takki Larkin. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Pepe jeans Takki Larkin

Huppu
Without hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Harmaa
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up