Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Pepe Jeans

Pepe Jeans

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin Pepe Jeans
´´Pepe Jeans London syntyi ikonisen Portobello Roadin kujalle vuonna 1973. Pepe Jeans on maailmanlaajuisesti tunnettu farkkumerkki. Se luo farkkuja, jotka yhdistävät sekä perinteisen kulttuurin että muodin tyylejä. Yritys pyrkii säilyttämään laadunsa, samalla kun se sopeutuu modernin muodin tarpeisiin. Tämän brändin perustivat kolme veljeä, Nitin, Arun ja Milan Shah. Jopa 40 vuoden perustamisen jälkeen brändin sitoutuminen korkealaatuisten ja trendikkäiden farkkujen tarjoamiseen on säilynyt samana. Pepe Jeans on kaikki farkuista, muodista, perinteestä, musiikista ja Lontoosta.

Merkki erikoistuu rakentamaan maailmanluokan farkkumerkkiä. Kaikki sen tuotteet ovat huippulaadukkaita ja niille on tehty täydellinen viimeistely huolellisella leikkaamisella, suunnittelulla ja viimeistelyllä. Merkki tarjoaa laajan valikoiman miesten, naisten ja lasten vaatteita. Pepe Jeans saa menestystä tarjoamalla trendikkäitä muotoiluja ja kohtuuhintaista hintaluokkaa. Brändin tunnusvaatetus, Pepe Jeans miehille ja naisille, ovat trendikkäimpiä muotielementtejä. Voit ostaa merkin uusimman kokoelman Dressinn-verkkokaupasta.

Pepe Jeans tarjoaa korkealaatuisia farkkuja ja muita vaatteita, kenkiä ja asusteita. Pepe Jeans-t-paidat ovat saatavana suuressa valikoimassa vaihtoehtoja. Nämä paidat on valmistettu huippulaadukkaasta puuvillakankaasta, joka on hienostunut, jotta ne olisivat erityisen pehmeitä ja sileitä. Näin se tarjoaa suurempaa mukavuutta ja antaa sinulle jännittävän ulkonäön väreillä ja ainutlaatuisilla kuvioilla ja malleilla. Lisäksi nämä ovat erittäin kestäviä.

Merkki tarjoaa enemmän kuin vain vaatteita. Pepe Jeans-kenkä ovat mukavimmat arkiset ja viralliset käytännöllis