up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Puma Valmentajat Cell Venom

Puma Valmentajat Cell Venom

Puma Valmentajat Cell Venom

Puma Valmentajat Cell Venom

Puma Valmentajat Cell Venom

Puma Valmentajat Cell Venom

plus
Puma

Puma Valmentajat Cell Venom

Tuotekuvaus Puma Valmentajat Cell Venom

Kun PUMA CELL -teknologia saapui ensimmäisen kerran vuonna 1998, se oli vallankumouksellinen. Sen kuusikulmaiset solut antoivat optimaalisen muodon vakaalle tyynylle, joten voit liikkua nopeammin, vahvemmin, tasaisemmin, rohkeammin ja paremmin. 20 vuotta myöhemmin tuomme CELL: n takaisin. Nostakaa kadun tyyliä rentoilta viileiksi näissä retro-inspiroiduissa lenkkeissä. Viileän värikontrastin, paksun, monikerroksisen välipohjan ja rohkean, puhalletun mittasuhteen ansiosta voit katsella jokaisen katsojan silmää.

Ominaisuudet:

Mesh ylempi ja mokka päällekkäin

Lihavoitu, paksu etyleenivinyyliasetaatin välipohja

Läpikuultava takaosa, jossa on PUMA: n innovatiivinen CELL-pehmustustekniikka

Kumipohja

Pyöristetty pitsi

PUMA-merkki kielellä


Jos etsit korkealaatuisia Sneakers tuotteita, siinä tapauksessa Sneakers täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Puma Valmentajat Cell Venom:a, jonka tämänhetkinen hinta on 120.00 € ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. dressinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia muoti varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Puma Valmentajat Cell Venom:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Puma Valmentajat Cell Venom

Väri
Musta
Korkeus saappaat
Alhainen
Kengät
Chunky-lenkkikengät

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up