up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Quiksilver

T-paidat

T-paidat

Hupparit

Hupparit

shortsit

shortsit

uimapuvut

uimapuvut

Kengät

Kengät

Poikien vaatteet

Poikien vaatteet

Osastot

Elektroniikka

Lasten Kengät

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Poikien Vaatteet

KAIKKI( Quiksilver )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Quiksilver

Quiksilver on tunnettu kansainvälinen merkki, joka edustaa seikkailun, vapauden ja rentoon surffikulttuurin elämäntyyliä. Yhtenä maailman johtavista ulkoilmalajien lifestyle-yhtiöistä Quiksilver tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita vaatteita, asusteita ja varusteita miehille, naisille ja lapsille. Dressinn-verkkokaupassa löydät laajan valikoiman Quiksilverin tuotteita, jotka edustavat merkin sitoutumista laatuun, tyyliin ja toimivuuteen. Quiksilver perustettiin vuonna 1969 Torquay, Australia, kahden surffaajan, Alan Greenin ja John Lawin, toimesta. Nimi " Quiksilver" sai inspiraationsa ranskalaisen kirjailija Jean-Paul Sartren lainauksesta, joka viittasi surffaajan olemassaoloon "hetkenaisen ja kauniina kuin hopea".
Merkki nousi nopeasti suosioon surffaajien keskuudessa sen innovatiivisten suunnittelujen ja kestävien materiaalien ansiosta. Quiksilverin sitoutuminen korkealaatuisten tuotteiden tuottamiseen johti ensimmäisen koskaan Velcro-kiinnityksellä varustetun boardshortin kehittämiseen, mikä mullisti surffivaatteiden alan. Quiksilver tarjoaa kattavan valikoiman vaatteita, asusteita ja varusteita niille, jotka omaksuvat seikkailunhenkisen elämäntyylin. Surffikulttuurin juurilla varustetun historiansa ansiosta Quiksilver jatkaa innovoimista ja luomista tuotteita, jotka palvelevat surffaajien, ulkoilmaihmisten ja muodin tajuisten henkilöiden tarpeita.

Quiksilver - seikkailunhenkistä muotia surffaajan sielulle

Quiksilver-vaatteet edustavat täydellistä tyylin, toimivuuden ja kestävyyden sekoitusta. Surffaajien ja ulkoilma-aktivistien tarpeita silmällä pitäen Quiksilver tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, jotka palvelevat erilaisia ilmastoja ja toimintoja. T-paitoista ja huppareista lautashortseihin ja housuihin, jokainen nimike on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja joustavuutta ilman, että tyyliin kompromisseja tehdään. Quiksilver-takit suunnitellaan pitämään sinut lämpimänä, kuivana ja suojattuna minkä tahansa sääolosuhteiden alta. Olipa sitten kohtaat kesän kylmät kelit tai epävakaat rannikon tuulet, Quiksilver-takit tarjoavat huippuluokan eristyksen ja vedenpitävyyden.
Quiksilver-paitojen yhdistelmä yhdistää rennon tyylin toimivuuteen. Nämä paidat valmistetaan korkealaatuisista kankaista ja tarjoavat mukavuutta ja hengittävyyttä, mikä tekee niistä täydellisiä lämpimän sään vaatteeksi tai lisäkerrokseksi takkien alla. Erilaisten kuvioiden, mukaan lukien ruudut, raidat ja yksiväriset vaihtoehdot, Quiksilver-paidat tarjoavat monikäyttöisiä vaihtoehtoja mihin tahansa tilaisuuteen, rannalla järjestettävistä juhlista kaupunkiseikkailuihin. Quiksilver-shortsit ovat olleet surffaajien ja rannalla viihtyvien kansoittamien kansainvälinen lempi. Ne mahdollistavat maksimaalisen liikkuvuuden ja mukavuuden ja on suunniteltu kuivumaan nopeasti ja antamaan joustavuutta.
Quiksilver-aurinkolasit yhdistävät muodin ja toimivuuden suojataksesi silmäsi auringon haitallisilta säteiltä. Polarisoitujen linssien ja UV-suojan ansiosta nämä aurinkolasit tarjoavat erinomaisen selkeyden ja vähentävät häikäisyä. Quiksilver-reppu on suunniteltu kestämään ulkoilmatripin vaatimukset. Olipa lähdössä rannalle tai retkelle, nämä reppu tarjoavat riittävästi säilytystilaa, ergonomisen suunnittelun ja kestävän rakenteen. Quiksilver-hatut ovat täydellinen lisävaruste surffaajan inspiroidulle tyylille. Korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja ja tunnusomaisilla Quiksilver-logoilla varustettuja hattuja, nämä hatut ovat viestintuote jokaiselle ulkoilma-aktivistille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje