up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Reebok Classics

Miesten kokoelma

Miesten kokoelma

Naisten kokoelma

Naisten kokoelma

Matkalaukut

Matkalaukut

Miesten kengät

Miesten kengät

Naisten kengät

Naisten kengät

Lasten jalkineet

Lasten jalkineet

Osastot

Lasten Kengät

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

KAIKKI( Reebok Classics )

Reebok classics

Reebok Classics, ikoninen urheiluvaatemerkki, on synonyymi aikakestäville kenkä- ja vaatetuksille, jotka tunnetaan tyylin ja suorituskyvyn yhdistämisestä. Tunnettu brändi perustettiin vuonna 1958 Boltonissa, Lancashiressa, Englannissa William Fosterin toimesta. Aluksi se sai tunnustusta innovatiivisten urheilukenkien valmistamisesta, ja vuonna 1979 yritys otti nimekseen ´´Reebok´´, joka oli inspiroitu samannimisestä afrikkalaisesta gasellista, joka tunnetaan nopeudestaan ja jäntevyydestään. Freestyle, joka suunniteltiin alun perin ainoastaan ​​naisille, mullisti urheilukenkämarkkinat ottamalla käyttöön rohkeita värejä ja korkean topin muotoilun.
Fast forward tähän päivään ja Reebok Classics jatkaa menestystä globaalina elämäntyylin brändinä. Säilyttäen kunnioituksensa perinteisiä malleja, brändi on jatkuvasti muuttunut vastaamaan nykyisten kuluttajien tarpeita. Reebok Classics seisoo nyt symbolina autenttisuudelle ja nostalgialle, yhdistäen trendsetterit, sneakerheadit ja urheiluvaatteiden ystävät sukupolvelta toiselle.

Reebok Classics tarjoaa ikonisiakin kenkiä ja ikimuistoisia vaatteita

Reebok Classics -vaatemallisto on brändin filosofian jatke - aikakestävän tyylin ja modernin mukavuuden yhdistelmä. Klassisista takki- ja hupparimalleista graafisiin t-paitoihin ja housuihin, vaatetuksen linja edustaa urheiluvaatteiden henkeä muodikkaalla tavalla. Jokainen osa on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa kestävyyden ja tyylin, joka kestää ajan testin. Reebok Classics miesten vaatetus omaksuu sekoitetun nykyaikaisen esteettisyyden ja vintage-henkisen charmin. Retro-henkisistä tuulitakkeista lämpimien collegepaitojen kautta miesten mallisto juhlii brändin perintöä samalla ottamalla huomioon modernien suunnitteluelementtien.
Reebok Classics naisten vaatetus hehkuu itsevarmuutta ja eleganssia. Retro-muotoilujen yhdistäminen moderniin istuvuuteen, mallisto tarjoaa laajan valikoiman, mukaan lukien muodikkaita legginssejä, ylisuuria t-paitoja ja tyylikkäitä crop-paitoja. Reebok Classics Kenkämallisto esittelee monipuolisen valikoiman ikonisia malleja, jotka ovat ylittäneet sukupolvia. Jokaisen kengän rakenne yhdistää tyylin, mukavuuden ja suorituskyvyn, mikä tekee niistä suositun valinnan niin urheilijoille kuin muodin ystäville. Olipa kyse Classic Leatherista, Workoutista tai Club C:stä, Reebok Classics -kengät ovat ikuinen lisäys mihin tahansa sneaker-kokoelmaan.
Reebok Classics miesten kengät tarjoavat laajan vaihtoehtojen valikoiman eri mieltymysten mukaan. Klassisesta nahkajalkineesta urheilulliseen toiminnallisuuteen Workoutin kautta miesten kengän mallisto kuvaa brändin sitoutumista laadukkaiden kenkien tarjoamiseen, jotka kestävät ajan testin. Naisille, jotka etsivät yhdistelmää muotia ja toiminnallisuutta, Reebok Classics naisten kengät tarjoavat täydellisen tasapainon. Mallisto sisältää ikonisia siluetteja, kuten Freestyle ja Club C, kaikki suunniteltu mahdollistamaan naisten liikkuvuus ja samalla lisäämään ikuista eleganssia mihin tahansa asuun.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje