up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salsa jeans Takki Twill

Salsa jeans Takki Twill

Salsa jeans Takki Twill

Salsa jeans Takki Twill

Salsa jeans Takki Twill

plus
Salsa jeans

Salsa Jeans Takki Twill

Tuotekuvaus Salsa jeans Takki Twill

Istuvuus: Normaali.

Hiha: pitkä hiha.

Kaula: kaulus.

Kuvio: Tavallinen.

Yksityiskohdat: PESUVAIKUTUS.

Väri: Ruskea.

Pääkangas: 98% puuvillaa, 2% elastaania.

Huppu: 100% polyesteriä.
Jos haluat tietää lisää Salsa jeans Takki Twill:sta tai muista Salsa jeans-merkkisistä tuotteista Miesten vaatteet kategoriassa dressinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia muoti:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Takit valikoimaamme, mistä voit valita muotituotteita Salsa jeans:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Salsa jeans Takki Twill

Huppu
With hood
Kiinnitykset
Painikkeet
Väri
Ruskea
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up