up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Samsonite

Samsonite

KAIKKI ( Samsonite )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Samsonite

Samsonite on yksi tunnetuimmista luksusbrändeistä, jotka valmistavat korkealaatuisia matkalaukkuja, läppäröitä ja jopa pieniä hygieniatuotteita. Brändi perustettiin 10. maaliskuuta 1910 Denverissä, Coloradossa Yhdysvalloissa, kun taas yrityksen pääkonttori on Mansfieldissa, Massachusettsissa. Aluksi brändi tunnettiin nimellä Shwayder Trunk Manufacturing Company. Kun ensimmäinen Samsonite-matkalaukku, joka oli valmistettu kapealle vulkanisoituneelle kuidulle, tuli suosituimmaksi tuotteeksi, yritys vaihtoi nimensä Samsoniteksi. Brändi pysyi uskollisena arvoilleen ja on nyt jatkuvasti kehittämässä matkalaukkua ja tarjoamalla suurempaa vahvuutta ja kestävyyttä pitkän aikavälin käyttöön.
Brändi sopeutuu modernin ajan trendeihin ja kehittää tuotteitaan täyttämään asiakkaiden tarpeet. Nykyään Samsonite on johtava brändi, joka tarjoaa kaikenlaisia trendikkäitä ja tyylikkäitä matkalaukkuja, kuten sisälle, ulos, liiketoimintaan, läppäriin ja matkatavaroihin, joissa on premium-laatua. Voit helposti löytää laajan valikoiman Samsonite-tuotteita Dressinn-verkkosivustolta. Samsonite muuttaa matkalaukkuteollisuutta käyttämällä paljon kevyempiä ja vahvempia materiaaleja tarjotakseen paremman matkustuskokemuksen kaikille maailmanlaajuisesti. Lisäksi brändi luo kaikkein ikonisimmat ja trendikkäät muodot ja tarjoaa paremman mukavuuden täyttääkseen matkustajien odotukset.

Samsonitelta löytyy trendikkäitä ja laadukkaimpia matkalaukkuja

Samsonite-matkalaukut ovat erityisiä kestävyytensä vuoksi, koska ne on alidossoitu monien testien jälkeen, jotta ne tulevat vahvimmiksi. Laukut on valmistettu joko alumiinista tai polykarbonaatista, jotta ne kestävät iskua. Brändi tarjoaa myös vastaavat Samsonite-matkalaukkujen settiä matkustaaksesi tyylillä. Nämä settit koostuvat erikokoisista laukuista, jotka on valmistettu sekä kovasta ja pehmeästä ulkomuodosta, jotta voit nauttia lomastasi tyylillä. On olemassa laaja valikoima tyylikkäitä ja erinomaisen laadukkaita matkalaukkusettejä, joiden avulla matkustaminen on vaivatonta. Näin brändi jatkaa edelleen hyödyntämistään ja innovointiaan ammattitaitonsa ja perintönsä kautta tarjoten tämän monipuolisen matkalaukkukokoelman.
Laaja valikoima Samsonite-laukkuja tarjoaa uusimman valikoiman kaikille, jotka rakastavat matkustamista maailmanlaajuisesti. Brändillä on ilman muuta hyvä maine kestävien laukkujen tarjoamisesta, joita voidaan käyttää helposti huolehtimatta kulumisesta niiden naarmuuntumisenestokyvyn ansiosta. Jos etsit työlaukkua, Samsonite-läppärilaukku on ehdottomasti hankittava sen huippulaadun ja tyylikkään ulkonäön vuoksi. Nämä on suunniteltu suojaamaan läppäreitä lisäämällä läppärille tyynyä, jotta se estäisi naarmuuntumisen.
Brändi tarjoaa myös ohuen ja tilavan Samsonite-läppäriliinan supertyylikkäissä ja kestävissä tyyleissä. Samsonite-reppu on erittäin suosittu tarjotakseen suuria esteettisiä ominaisuuksia samalla tarjoten älykkäitä ominaisuuksia ja laatua. Olipa kyseessä sitten matka, työ tai jopa muoti, nämä reppu ovat suosituin suositus kaikille, jotka ovat toiminnallisia ja tyylikkäitä samanaikaisesti.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje