up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Superdry Takki Vintage Varsity Bomber

Superdry Takki Vintage Varsity Bomber

Superdry Takki Vintage Varsity Bomber

Superdry Takki Vintage Varsity Bomber

Superdry Takki Vintage Varsity Bomber

plus
Superdry

Superdry Takki Vintage Varsity Bomber

Tuotekuvaus Superdry Takki Vintage Varsity Bomber

Retro Americana on vintage-muodin peruskappale.

Yliopistosta pelinrakentajiin se on runsas inspiraatiovarasto nostalgiseen tyyliin, ja mikä on ikonisempaa kuin klassinen yliopistotakki? Tulkinnassamme on mukava tikattu vuori mukavuuden parantamiseksi, ja se toimii ajattomana kerrosvaihtoehtona mihin tahansa rentoon tai juhlaan.

Rento istuvuus klassisessa Superdry-istuimessa.

Ei liian hoikka, ei liian löysä, juuri sopiva.

Valitse normaalikokosi, joustinneuleet, päänappikiinnitys, kaksi etutaskua, kierrätetty pehmuste, tikattu vuori, sisäinen nepparitasku, kirjailtu Superdry-merkki.

Tämän takin pehmuste on 100 % kierrätettyä, jokainen takki sisältää yli 30 kierrätettyä pulloa, mikä estää näiden pullojen joutumisen kaatopaikalle tai valtameriemme saastuttamisen.

Sävellys:

Täyte:

100 % kierrätettyä polyesteriä.
Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Superdry Takki Vintage Varsity Bomber:n! dressinn:ssa kaikilla Miesten vaatteet tuotteillamme on täysi Superdry:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi muotiverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista muotiyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Superdry Takki Vintage Varsity Bomber kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Superdry Takki Vintage Varsity Bomber

Huppu
Without hood
Kiinnitykset
Painikkeet
Väri
Harmaa
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up