up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Timberland Saappaat Somers Falls Chelsea

Timberland Saappaat Somers Falls Chelsea

Timberland Saappaat Somers Falls Chelsea

Timberland Saappaat Somers Falls Chelsea

Timberland Saappaat Somers Falls Chelsea

plus
Timberland

Timberland Saappaat Somers Falls Chelsea

Tuotekuvaus Timberland Saappaat Somers Falls Chelsea

Olipa kyseessä vuoristomatkat, iltapäiväpäivä tai yksitoikkoinen jokapäiväinen Timberland Somers Falls Chelsea, joka on erittäin mukava ja tyylikäs. Tämä monipuolinen, pitsiä sulkeva saappaat on hengittävä ja mukava, ja se tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, vakauden ja vetokyvyn vaihtelevissa sääoloissa ja karuilla maastoilla.

Parempien nahkapäällysteiden ansiosta, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn, kestävyyden, kulutuskestävyyden ja kestävän vedenpitävän Timber Dry ™ -membraanin, joka suojaa jalat jopa märillä ja liukailla pinnoilla. Lisäksi 100% kierrätetyt PET-nauhat tarjoavat turvallisen istuvuuden ja sileät luonnolliset jalkaliikkeet, ja Mirror Fit ™ tarjoaa erinomaisen tuen, joustavuuden ja mukavuuden.

Lisäksi Ortholite ™ PU -jalansuoja tarjoaa lisätyynyä, lämpöä, mukavuutta ja pitää jalat viileinä ja kuivina. Kumipohja, joka on valmistettu 15% kierrätetystä muovista, parantaa pitoa ja kestävyyttä, kun olet siellä vuoristossa. Viimeiseksi väsymystä estävä välipohja ja irrotettava jalkapohja tarjoavat maksimaalisen joustavuuden ja tuen.

Se on lopullinen boot, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailuurheilulajeille . Timberland Somers Falls Chelsea on vastaus, jos etsit monipuolista tavaratilaa, joka tarjoaa suojaa, pitoa ja mukavuutta . Tekniset tiedot:

Päällinen valmistettu paremmasta nahasta LWG Silver Rated -parkitus
Nahkahihna
MirrorFit ™ mukavuusjärjestelmä
Kumin ulkopohja
Vedä tyyliä kaksoisvenytyksellä
Akselin korkeus: 15cm / 6´
Nahkapäällystetyn koron korkeus: 2cm / 1


Technologies:

Parempi nahka:
Ympäristöystävällinen nahka, joka on saatu nahkatyöryhmän hopeaa tai kultaa koskeneista parkituslaitoksista vesi-, energia- ja jätehuoltokäytäntöjensä vuoksi.

ReBOTL ™:
Miljardeja pulloja ympäri maailmaa kerätään, kierrätetään ja niistä tulee RPET-lankoja, joita sitten käytämme tuotteiden valmistamiseen, vähentämällä jätteitä ja tukemalla myös työpaikkoja. Jalkinetuotteet, joissa on ReBOTL ™ -materiaalia, sisältävät vähintään 50% kierrätettyä muovia.

MirrorFit ™ -järjestelmä:
MirrorFit ™ -järjestelmä on mukavuusinnovaatio, jossa on tukeva välipohjakerros jalkineidemme sisällä. Olemme luoneet valetun viimeisen, joka seuraa jalan luonnollisia muotoja mukautettuna.
Aiotko hankkia itsellesi suositun Timberland Saappaat Somers Falls Chelsea:n? Kaikki Timberland-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Timberland Saappaat Somers Falls Chelsea jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme dressinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman muoti varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Timberland Saappaat Somers Falls Chelsea

Väri
Musta
Korkeus saappaat
Keskimääräinen
Ominaisuudet
Venyvä
Lämpökerrasto
Vesitiivis

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up