up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Yves saint laurent Eau De Parfum-höyrystin Mon Paris Floral 30ml

plus
Yves saint laurent

Yves Saint Laurent Eau De Parfum-höyrystin Mon Paris Floral 30ml

Tuotekuvaus Yves saint laurent Eau De Parfum-höyrystin Mon Paris Floral 30ml

Hajuvedet Naisten hajusteet.

Mon Paris kukkahajuvesihöyrystin 30ml.
Haluatko tietää, mitä muita muotituotteita Yves saint laurent tarjoaa? dressinn:sta voit tilata kaikkia Naisten parfyymit tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Yves saint laurent Eau De Parfum-höyrystin Mon Paris Floral 30ml on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Yves saint laurent Eau De Parfum-höyrystin Mon Paris Floral 30ml

Väri
Pinkki
Tilavuus
0 - 30ml
hajusteen tyyppejä
Eau de Parfum (15-20%)

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up