Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα Black Friday

Αυτή η Black Friday 2023 στο dressinn πρόκειται να είναι θρυλική.

Η Black Friday είναι γνωστή ως η ημέρα κατά την οποία χιλιάδες καταστήματα και επιχειρήσεις σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο (αρχικά οι Ηνωμένες Πολιτείες) μειώνουν τις τιμές τους, ώστε εκατομμύρια πελάτες να μπορούν να αγοράσουν ό,τι θέλουν σε απίστευτες τιμές και να έτοιμο για Χριστούγεννα με υπέροχα δώρα. Ξέρετε τι θέλετε να αγοράσετε αυτή τη Black Friday ; Βρείτε στο dressinn όλα όσα χρειάζεστε!

Παρακολούθηση παραγγελιών:
Αποκτήστε πρόσβαση στον λογαριασμό σας για να μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, μόλις τα είδη φύγουν από την αποθήκη, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι το δέμα σας έχει αποσταλεί. Στο email, θα συμπεριλάβουμε έναν σύνδεσμο όπου μπορείτε να παρακολουθείτε το πακέτο και να δείτε την κατάσταση αποστολής της παραγγελίας σας.

Παραγγελία μεταφοράς:
Όταν κάνετε μια παραγγελία, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή αποστολής αφού προσθέσετε όλα τα είδη στο καλάθι. Θα στείλουμε την παραγγελία σας με την επιλεγμένη υπηρεσία ταχυμεταφορών και θα λάβετε όλες τις πληροφορίες παρακολούθησης μέσω email. .

Επιστροφές και επιστροφή χρημάτων:
Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας μετά την άφιξή της, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σε εμάς και να λάβετε επιστροφή χρημάτων για την τιμή του επιστρεφόμενου προϊόντος. Έχετε 30 ημέρες από την παραλαβή της αγοράς για να την επιστρέψετε. Για να κάνετε μια επιστροφή, μεταβείτε στον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ.

Πότε είναι η Black Friday;

Η επόμενη Black Friday θα είναι 24 Νοεμβρίου. Αυτή η υπέροχη μέρα πραγματοποιείται κάθε χρόνο την επομένη της Ημέρας των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο dressinn το παρατείνουμε μέχρι την Cyber ​​​​Monday και θα ξεκινήσει από την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου.

Επωφεληθείτε από τις μεγάλες εκπτώσεις τη Black Friday στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων μας που έχουμε ετοιμάσει στο dressinn, ώστε να παρασυρθείτε από την επιθυμία να αγοράσετε χρειάζεσαι τα περισσότερα για να ολοκληρώσεις και να πετύχεις τους στόχους σου στο αγαπημένο σου άθλημα.

Επωφεληθείτε από τις απίστευτες προσφορές Black Friday και ετοιμαστείτε για Χριστούγεννα , ψώνια για τον σύντροφό σας, το παιδί, την ανιψιά ή τον ανιψιό σας, τους γονείς ή τους φίλους σας ή άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιστορία της Black Friday

Υπάρχουν αρκετές θεωρίες που περιγράφουν την πραγματική προέλευση τηςBlack Friday. Ένας από αυτούς λέει ότι ο όρος «Black Friday» χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 24 Σεπτεμβρίου 1869, λόγω της οικονομικής κατάρρευσης που προκλήθηκε από τον Jay Gould και τον Jim Fisk, οι οποίοι οδήγησαν σε οι χρεοκοπημένες εκατοντάδες εταιρείες στη Wall Street.

Έναν αιώνα αργότερα, η πόλη της Φιλαδέλφειας απέκλεισε την κυκλοφορία με χριστουγεννιάτικα ψώνια μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, με αυτόν τον όρο να αναφέρεται στο χάος στην πόλη. Αυτή είναι η ιστορία που ίσως μοιάζει περισσότερο με το σημερινό πνεύμα της Black Friday. Οι New York Times δημιούργησαν τον όρο το 1975, για να περιγράψουν το ίδιο σενάριο που προκλήθηκε από τις πωλήσεις στη Νέα Υόρκη μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών. ευχαριστώ.

Επομένως, δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για το πότε ξεκίνησε η Black Friday, αλλά η παράδοση συνεχίζεται για περισσότερα από 50 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν επίσης υιοθετήσει την ημερομηνία. πελάτες και αύξηση των πωλήσεων. Στην Ισπανία, ήταν η Apple που ξεκίνησε αυτές τις πωλήσεις το 2010, αλλά από το 2012 εκατοντάδες φυσικά και εικονικά καταστήματα συμμετείχαν επίσης σε αυτή τη γιορτή. Στο dressinn συμμετέχουμε επίσης σε αυτή τη γιορτή με πολλές απίστευτες προσφορές.

Cyber Monday 2023

Σύμφωνα με το μύθο, δεν μπορεί να υπάρξει μια καλή Black Friday χωρίς μια Cyber ​​​​Monday. Και αν δεν πιστεύατε ότι μια ολόκληρη εβδομάδα ήταν αρκετή, έρχεται και το Cyber Monday με τις απίστευτες εκπτώσεις του, για την περίπτωση που χρειαστεί να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο. Η προέλευση του Cyber ​​​​Monday χρονολογείται από το 2005 στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν τα εικονικά καταστήματα ή τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου ήθελαν να ενισχύσουν τις πωλήσεις στο Διαδίκτυο με εντυπωσιακές εκπτώσεις. Η Cyber ​​​​Monday 2023 θα γιορταστεί στις 28 Νοεμβρίου , ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε στο και να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.