up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Welk type teenslippers heb ik nodig?

Slippers

Teenslippers voor dames zijn een soort pantoffels, die meestal worden gebruikt als een soort onregelmatige kleding. Teenslippers voor dames bestaan uit een effen zool die losjes aan de basis is gebonden met een Y vormige riem, een teenband genaamd, die in de eerste en tweede vingerkootjes loopt en volledig beide voetbedekkingen of kan een stabiele hulp zijn met een band over alle tenen . Nike slippers zijn nu ook erg wijdverbreid. U kunt Nike slippers dames kopen van Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar , Nike .

Soorten teenslippers die ik nodig heb

Rubberen teenslippers : Deze teenslippers zijn het meest essentiële en bekende soort schoen en kunnen tijdens het zomerseizoen op bijna elke voet worden waargenomen. Hun gebruikelijke Y vormige ontwerp is eenvoudig, handig en handig zonder franje of extra´s.

Leren riem : niet alle teenslippers zijn ontworpen om te worden gebruikt voor ondersteuning, sommige zijn ontworpen voor modegebruik. Uniek als comfortabele outdoorschoen is de leren bandafwerking. Of het nu echt of kunstmatig is, met leren teenslippers kunt u verder met de steun van een standaard teenslipper.

Met stro gevoerde teenslipper : als je op zoek bent naar een uniek uiterlijk, maar toch het gemak en de kosten van een rubberen teenslipper wilt, ga dan voor het met stro gevoerde patroon. Deze schoen lijkt interessant met zijn middenstuk gemaakt van hooi, maar hij behoudt de algemene Y vormige vorm van een teenslipper.


clouse menu Afronden