up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Electronica

Horloges - Kleur: Zwart

()
load

Soorten horloges

Bekijk hieronder enkele van de verschillende soorten horloges;

Elektronisch versus analoog

Per wijzerplaat zijn er twee soorten horloges, analoge en digitale polshorloges. Digitale horloges geven de tijd op het scherm weer met behulp van elektronica zoals Casio F91W; Apple Horloge. Terwijl analoge horloges de traditionele modus gebruiken om tijd zoals uren, minuten en seconden of extra complicaties weer te geven. Vervolgens zijn er per bewegingstype drie hoofdcategorieën horloges;

Mechanische horloges

Mechanische horloges hebben uurwerken gemaakt van honderden kleine stukjes die de klok voor altijd laten tikken. Deze horloges worden ook wel handopwinders genoemd. Hackett , G shock , Seiko Watches en Orient Watches , zijn de beste fabrikanten van polshorloges.

Automatische horloges

Met de vooruitgang in technologie kwamen zelfopwindende horloges op de markt en werden enorm populair. Hierbij hoef je ze niet handmatig op te winden; ze winden eerder op door de kinetische energie van de eigen pols.

Quartz horloges

Kwartshorloges zijn niet afhankelijk van extreem complexe mechanismen om de tijd weer te geven. Ze worden aangedreven door een elektronische oscillator die wordt geregeld door de vibratie van kwartskristallen. In de jaren 80 werden deze horloges populair en tegenwoordig hebben de meeste klokken en polshorloges een quartz uurwerk.

Duikhorloges

Over het algemeen is een duikhorloge elk horloge dat wordt gebruikt door duikers met meer dan 200 waterbestendigheidsclassificaties. Omdat deze horloges door duikers worden gedragen, zijn ze meestal groter en moesten ze gemakkelijk kunnen worden gelezen in een extreem donkere omgeving onder de zee. Deze horloges hebben een draaibare lunette die de duiker instelt voordat hij gaat duiken, waardoor hij weet hoeveel zuurstof er nog in de tank zit. Andere soorten horloges zijn onder andere dresswatches, chronograafhorloges, racehorloges en veldhorloges.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden