Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Broeken

()

Sorteren

Hoe een broek voor heren te kiezen

Broeken zijn een belangrijk onderdeel van elke herengarderobe. Het vinden van de juiste broek kan lastig zijn, maar met een paar belangrijke punten in gedachten kun je een betere keuze maken. Bekijk hieronder enkele tips die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste broek;

Broekstijlen
Er zijn verschillende broeksnitten op de markt verkrijgbaar; daarom moet u de bezuinigingen kennen die bij u passen. Rechte benen, slanke benen en superskinny zijn bijvoorbeeld de belangrijkste soorten herenbroeken. Kies een rechte broek voor ontspannen dagelijks gebruik. Levis , Superdry , Adidas originals s en Gstar bieden het beste assortiment Nike broeken voor heren.

Krijg de juiste pasvorm
Het vinden van de juiste maat en pasvorm is essentieel voor het kiezen van elke broekstijl, ongeacht je lichaamstype. Een te strakke broek zal dingen blootleggen die je normaal gesproken wilt verbergen, terwijl wijde broeken je kracht vergroten. Om de juiste maat te krijgen, bepaalt u door twee vingers in de tailleband te plaatsen om een comfortabele pasvorm te garanderen.

Krijg de juiste lengte
Als algemene regel geldt dat je broek de grond niet mag raken. Zorg ervoor dat de broek die je kiest niet de hele schoenen of sneakers bedekt, omdat ze een vreselijke uitstraling zullen geven. Een te lange zwarte broek is ook oncomfortabel om in te lopen. De onderkant van de broek met wijde pijpen moet een centimeter onder de randen van je schoenen zitten.

Krijg de juiste taille
De taille is een belangrijk onderdeel van een geruite broek. Je moet je taille correct meten om de juiste maat te krijgen. De tailleomvang bepaalt het nummer van je broek.


top