Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Herenschoenen

Herenschoenen mode

Vind een breed scala aan Herenschoenen-producten voor mode. Ontdek de beste deals bij dressinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Herenschoenen

Merken in Herenschoenen

Waarom zijn kledingschoenen van belang in herenstijl?

Bootschoenen zijn meestal stoffen of leren rubberen zolen om in de zomer te dragen. Een ontwerp met lamellen is in de bodems gesneden om grip te geven op natte grond; de leersamenstelling, samen met het gebruik van olie, is bedoeld om water te weerstaan; en het stiksel is extreem duurzaam.

Laarzen en slofjes

Laarzen en slofjes zijn de soorten van bijzonder schoeisel. Het verschil tussen laarzen en slofjes is hun lengte. Laarsjes zijn kleiner en zouden idealiter direct bij je enkel moeten eindigen, terwijl laarzen een tot vier centimeter boven je enkel eindigen.

Sandalen voor heren

Sandalen zijn een open soort schoeisel, met een onderkant die aan de voet van de drager wordt vastgeklemd door banden die over de wreef en door de enkel lopen. Sandalen kunnen ook een hiel vasthouden.

Schoenen voor heren

Een schoen is een schoeisel dat is ontworpen om de menselijke voet te behouden en te ondersteunen. Schoenen worden ook gebruikt als decoratie en stijl. Het ontwerp van schoenen is in de loop van de tijd aangepast.

Sneakers voor heren

Sneakers zijn schoenen die in wezen bedoeld zijn voor sport of andere vormen van dynamische oefeningen, maar worden nu ook in de volksmond gebruikt voor dagelijks ontspannen gebruik. Ze worden ook als mode gebruikt omdat ze je persoonlijkheid versterken. Ze zijn er in verschillende maten en kleuren.

Meer over herenschoenen:

Accessoires voor schoenen zijn erg belangrijk en handig. Je kunt deze accessoires kopen bij Levis, Jack and Jones, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans. Espadrilles, teenslippers, klompen en pantoffels zijn meer soorten schoenen.