up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Hoe kies je een t shirt voor jongens?

De T shirts zijn de manier waarop stoffen overhemden worden genoemd naar de T vorm van zijn vorm. Over het algemeen heeft het kleine mouwen en een ronde halslijn, geassocieerd met een ronde halslijn, die geen kraag heeft. T shirts zijn meestal gemaakt van flexibel, licht en bescheiden materiaal en zijn eenvoudig te wassen. T shirts voor jongens zijn er in verschillende soorten en kleuren. Je kunt de jongens t shirts kopen bij Adidas originals , Jack and Jones , Nike , Vans .

Tips om T shirts te kiezen

• Elk bedrijf en elke fabrikant presenteert uw kleding in drie basismaten, zoals small, medium en large. U kunt de stijlen die u verkiest ook in extra grotere maten ontdekken. Maar kies altijd de maat en stijl van het t shirt op basis van je lichaamstype.
• Uw selectie van een klassiek t shirt zou een V hals vereisen die de aandacht dieper trekt en de impact van lengte geeft. V halzen moeten echter aan de onderkant van de nek worden gemonteerd en niet te veel van de borststreek onthullen.
• Als je een volledig uitgewerkt lichaam hebt, kies dan een t shirt dat bij jouw lichaamssamenstelling past. Maak niet de blunder om een kortere maat tee te kopen. Dat komt omdat een kortere tee ook korter in de breedte zal zijn.
• Deze shirts passen goed bij de schouders en armen, maar hebben een meer ontspannen pasvorm bij de taille.
• Misschien wel de belangrijkste eigenschap van het ideale t shirt is de kwaliteit. T shirts worden vervaardigd in een verscheidenheid aan textiel, kosten en labels, maar je kunt niet verder gaan met hoogwaardige kleding.


clouse menu Afronden