up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Koffers

Rugzakken - Kleur: Zwart

()
load

Aandachtspunten bij het kopen van een rugzak

Bekijk hieronder enkele belangrijke punten waar je op moet letten bij het kopen van de beste rugzakken;

Materiaal
Het is een van de belangrijkste punten waar u rekening mee moet houden. De meeste rugzakken zijn gemaakt van twee basismaterialen, namelijk vezels en nylon. Vezel is een duur maar lichter materiaal, terwijl nylon goedkoper en zwaarder is. Beide materialen zijn echter duurzaam en functioneel en u kunt ze kiezen voor kamperen, wandelen of een andere buitenreis.

Maat
Het is altijd een moeilijke keuze om te weten welke rugzak je nodig hebt. Er zijn veel factoren die de grootte en het volume van je rugzak bepalen, zoals waar je heen gaat, hoe lang je daar blijft en hoeveel afstand je moet overbruggen. Zorg ervoor dat het formaat voldoende is om alle essentiële uitrusting en spullen die je nodig hebt voor de reis te bewaren. Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar en Nike bieden een breed scala aan rugzakken voor dames.

Duurzaamheid
Duurzame en slijtvaste materialen zijn de belangrijkste punten waar je op moet letten bij het kopen van een rugzak. Zorg er daarnaast voor dat de designer rugzakken voldoende vulling bieden zodat je ze gemakkelijk op je rug kunt dragen.

Binnenframe
Omdat je wilt dat een rugzak lichter van gewicht is, moet je ervoor zorgen dat deze een minder omvangrijk frame aan de binnenkant heeft. De Kipling rugzak die je kiest, moet zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en een goed ontwerp en kan een belasting tot 35 pond dragen.

Comfort
Last but not least, moet u rekening houden met het comfort van de rugzak die u kiest. Er zijn verschillende lengtes en capaciteiten van rugzakken die vaak verstelbaar zijn. Zorg ervoor dat de heupgordel comfortabel zit en dat de rugzakmaat dicht bij je ruglengte ligt.


clouse menu Afronden