up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Puma

Herenkleding

Herenkleding

Vrouwenkleding

Vrouwenkleding

Kleding voor jongens

Kleding voor jongens

Mannenschoenen

Mannenschoenen

Damesschoenen

Damesschoenen

Mayze

Mayze

Categorieën

Accessoires

Dames Kleding

Dames Schoenen

Heren Kleding

Heren Schoenen

Jongenskleding

Kinder Schoenen

Koffers

Meisjeskleding

Alles( Puma )

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Puma

Puma heeft een geweldige geschiedenis vol met talloze ideeën, ontwerpen en producten; het bedrijf kan trots zijn op zijn prestaties. Zijn invloed is tot op de dag van vandaag voelbaar in vele facetten van de sportindustrie en de cultuur rondom sport. En ze zijn onwrikbaar in hun inzet. Als je het hen vraagt, is innovatie essentieel voor het productontwerpproces. Uiteraard werken ze voortdurend aan het verfijnen van de concepten achter hun ontwerpen. Met hun streetwear-collectie hebben ze enkele van de meest opvallende stijlen geïntroduceerd die nu op de markt verkrijgbaar zijn.
Puma hecht veel waarde aan de ontwikkeling van vrouwen. Ze erkennen niet alleen vrouwen als trendsetters als het gaat om inspiratie voor sportkleding voor hun dagelijkse stijl, maar ze benadrukken ook het enorme aantal vrouwen dat betrokken is bij sportactiviteiten over de hele wereld. Ze hebben een stijl gecreëerd die is gebaseerd op Puma`s modegeloofwaardigheid en sportieve authenticiteit, evenals hun diepgaande begrip van de behoeften van hun klanten.

We leggen er de nadruk op dat al uw markten over de hele wereld van vitaal lokaal belang zijn met Puma-schoenen, Puma-sneakers, Puma-sandalen en -sokken .Door zich altijd aan te passen aan nieuwe trends en met de beste technologie, hebben de producten van Puma een groot succes over de hele wereld. Bovendien zien we dat het merk en de producten van Puma goed blijven resoneren over de hele wereld, de casual stijl vormt comfort en stijl.

Waar staat Puma bekend om?

Gebruikmakend van zijn rijke geschiedenis in atletiek en sterke geloofwaardigheid rond de nieuwste lifestyletrends met Puma-schoenen voor dames en Puma-schoenen voor heren . In overeenstemming met hun huidige traject, werken ze aan het consolideren van hun positie als sportmerk door partnerschappen aan te gaan met enkele van `s werelds meest succesvolle atleten, waaronder de legendarische sprinter Usain Bolt en de beroemde voetballer Neymar Jr. Ze hebben ook een uniek methode om samen te werken met ambassadeurs van de wereld van cultuur en mode, zoals Cara Delevingne en Dua Lipa, om verbinding te maken met een jong publiek dat de nieuwste trends bepaalt.
Als gevolg hiervan hebben ze een enorme passie voor het ontwerpen, ontwikkelen, verkopen en promoten van schoenen, kleding en accessoires.Al meer dan zeven decennia heeft Puma zich gevestigd als een pionier in het ontwerpen van zowel sport- als streetwearproducten. Ga altijd naar de laatste mode met Puma.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden