up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

adidas Sportswear

HERRE Kåper

HERRE Kåper

Damefrakker

Damefrakker

Sko

Sko

Herreklær

Herreklær

Kvinne Klær

Kvinne Klær

Barn

Barn

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Gutteklær

Herreklær

Herresko

Jenteklær

Tilbehør

Allt( adidas Sportswear )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

adidas Sportswear

Tren med stil med Adidas SportswearMatch treningsspillet ditt med det perfekte valget av Adidas Sportswear . Den tilbyr nå elegante og stilige Adidas Sportswear . Den introduserte oss for en ny kolleksjon, `Own the Game`. Den fokuserer på å skape god forbrukerinteraksjon for å styrke merkevarens pålitelighet. Adidas forankret sin markedsposisjon innen sport, den største kategorien treningsklær og -sko. Det fortsetter å gi kvalitet og komfort sammen.

Det er nå verdens ledende sportsklærprodusent som sørger for at alle øyne skal være rettet mot deg når du bruker noe fra Adidas . Det får deg til å se bra og stilig ut selv når du trener på et treningsstudio eller går morgenturen. Velg mellom ulike kolleksjoner etter din smak og eget utseende.Forbedre treningsprestasjonene dine med AdidasEnten du er en økt eller en ekspert på treningen din, er det riktige sportstøyet et must for alle. Valget av riktig sportstøy hjelper deg med å holde deg motivert og prestere hver gang. Adidas Sportswear for menn og kvinner er best når det kommer til stil med komfort på samme tid. Start fra bakken, og du vil alltid trenge det beste paret med sko hvis det er en løpetur eller en dag med tunge løft. For dette formålet sørger Adidas Sportswear-sko for at du er klar til å ta på deg alt. Kombiner disse skoene med Adidas-shorts for å holde deg komfortabel, men likevel trendy.

Sørg for at garderoben din er allsidig med en Adidas-hettegenser eller en Adidas-jakke , spesielt når du leker utendørs. Du kan svekke selvtilliten din ved å finne den rette balansen mellom stil og komfort.Hold deg komfortabel og moteriktig på samme tidUansett hvor utfordrende treningen din er, kan du få all den komforten, støtten og fleksibiliteten du trenger med riktig type sportsklær. Intensiteten og tempoet i treningen din kan alltid beskyttes med Adidas Sportswear . Imidlertid er ikke alle treningsøkter eller idretter like, og du må velge de perfekte klærne som passer til din type sport. Adidas Sportswear- serien lar deg bruke allsidige treningsklær for alle typer trening. Det lette, luftige og svettebestandige materialet gjør dem supernødvendige og ideelle for å gå på treningsstudioet eller yogatimen i kule aktive klær.


clouse menu Lukk