up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan bruke en poncho?

Ponchoer er garderobestifter for kvinner for vintre. Ponchos har gjort et comeback i motebransjen. I dag tilbyr designere mange imponerende farger, stiler og utskrifter som virkelig svinger på gata. Ponchoer er allsidige, og du kan style dem på mange måter.
Du kan bruke en poncho hettegenser som en kjole så lenge de er lange nok. Husk at en ponchos bred form bør balanseres på riktig måte for å skape et elegant utseende.
Søte regnponchoer for kvinner med tynne jeans ser mer stilige ut i kombinasjon med høyhælede støvler. Damekåper og ponchoer er flotte vinterklærartikler som holder deg varm og ser også moteriktig ut. Imidlertid bør du ikke vurdere ponchoer som jakker eller gensere.
De har ofte frontåpninger og baggy stiler som kan passere luften inne. Ponchoer fungerer best over langermede skjorter, jeans/leggings og et par sko/hæler. Ponchoer er det klassiske valget blant kvinner på grunn av deres komfort og varme.
Hvis halsen på ponchoen er dyp, er det godt å legge til et skjerf. Siden ponchoer vanligvis er løstsittende, vil et varmt skjerf gi varme til nakken og fullføre utseendet. Superdry , Dolce and Gabbana og Helly Hansen designer og produserer ponchoer og capes av beste kvalitet for kvinner.

clouse menu Lukk