up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dior J´Adore Roller Pearl Eau De Toilette 20ml

plus
Dior

Dior J´Adore Roller Pearl Eau De Toilette 20ml

Produktbeskrivelse Dior J´Adore Roller Pearl Eau De Toilette 20ml

DIOR J´Adore Roller Pearl Cologne 20ml.
Alle mote produktene i kategorien Dameparfymer har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos dressinn kan du finne en full katalog over Parfymer produkter fra Dior. Prisene på Dior J´Adore Roller Pearl Eau De Toilette 20ml er 35.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Dior J´Adore Roller Pearl Eau De Toilette 20ml

Farge
Grå
Kapasitet
0 - 30ml
typer parfymer
Eau de Toilette (5-15%)

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up