up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Dr Martens

KVINNER

KVINNER

MENN

MENN

BARN

BARN

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Allt( Dr Martens )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Dr martens

Dr.Martens, den ikoniske britiske fotwear-merket, har vært et symbol på opprør, selvuttrykk og holdbarhet i over syv tiår. Grunnlagt av Dr.Klaus Maertens i Tyskland under andre verdenskrig, begynte merkets historie med en innovativ luftdempende såledesdesign. I 1945, mens han gjenvant fra en fotskade, oppfant Dr.Maertens en unik såle ved å bruke ubrukte gummideler fra luftwaffe-flyplasser og en fylt luftpose. Denne oppfinnelsen ga større komfort og støtte sammenlignet med tradisjonell skinnsåle sko. Dr.Martens fortsatte å stige i popularitet, og ble et essensielt element i motebildet innen musikk, filmer og gatenivå-stil. Til tross for økonomiske utfordringer og endringer i eierskap, har merkets lojale fans beholdt dens kulturelle relevans intakt. I dag er Dr.Martens et globalt merke med et bredt spekter av fotwear-stiler, inkludert støvler, sandaler, sko og mer. Merkets forpliktelse til kvalitetshåndverk forblir sta, ved å bruke premium materialer og tradisjonelle produksjonsteknikker. Dr.Martens har utviklet seg fra et praktisk arbeid støvler til et ikonisk symbol for individualitet og opprør. Med sitt distinkte design, uovertruffen komfort og urokkelig forpliktelse til kvalitet, fortsetter merket å være et symbol for selvuttrykk for generasjoner over hele verden.

Dr.Martens Tilbyr Ikonisk Fotwear med Tidløs Rebellelse

Dr.Martens støvler representerer hjertet og sjelen til merket. Kjent for sitt distinkte design og uovertruffen holdbarhet, har disse støvlene blitt et tidløst moteuttrykk som har blitt omfavnet av mennesker fra alle samfunnslag. Enten det er den klassiske 1460 åtte-øye støvelen, den robuste 1461 skoen eller de glatte Chelsea-støvlene, har hver par bærer de signaturfunksjonene som har gjort Dr.Martens til en vedvarende ikon. Med et bredt utvalg av stiler og farger, Dr.Martens menns støvler passer til ulike smaker og preferanser. Fra den allsidige og polerte svarte skinnstøvlene som er egnet til formelle anledninger til modige og edgy design, samler samlingen ånden til individualitet og selvuttrykk. Dr.Martens kvinners støvler samlingen omfavner mangfold og oppmuntrer kvinner til å omfavne sin unike stil. Fra den ikoniske snøresko til hælede og plattformalternativer, Dr.Martens tilbyr valg som blandet mote med komfort, og oppmuntrer kvinner til å lage et uttalelse med hver steg de tar. Selv de yngste opprørerne kan uttrykke seg med Dr.Martens’ barns støvler. Designet med samme kvalitet og stil som den voksne samlingen, tilbyr disse støvlene holdbarhet og støtte for aktive unge føtter, og sørger for at neste generasjon kan etterlate seg et merke på verden med stolthet.
Dr.Martens plattformsstøvler leverer denne kraftige og forhøyede looken. Med deres signatur luftdempende såle kombinert med plattforms hæler, utstråler disse støvlene en distinkt mote-framover holdning, perfekt for de som ønsker å skille seg ut fra mengden. Utenom de klassiske støvlene tilbyr merket også et utvalg av Dr.Martens sandaler som kombinerer komfort og stil. Fra strappy sandaler til glider, utvider merket sine unike designelementer til varmere vær fotwear, sikrer at rebellisk ånd er tilstede året rundt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk