up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Fitflop Trenere Rally Knit

Fitflop Trenere Rally Knit

Fitflop Trenere Rally Knit

Fitflop Trenere Rally Knit

Fitflop Trenere Rally Knit

plus
Fitflop

Fitflop Trenere Rally Knit

Produktbeskrivelse Fitflop Trenere Rally Knit

Dine nye sommergarderobehelter.

FitFlops bestselgende Rally-trenere omarbeidet i en myk, lett, pustende konstruert strikk, nå i en trekkrett design (bruk av lisser er valgfritt).

Disse er friske og luftige, samtidig som de beholder den tidløse "tennisskoformen" som fungerer med alt fra flytende kjoler til skarpe skreddersøm.

På FitFlops ultralette, fleksible hele dagen demping Anatomicush™ mellomsåler.

Din tur på travle dager når komfort ikke er omsettelig.

Med resirkulerte og reprosesserte materialer, som en del av FitFlops e01-prosjekt for å skape mer bærekraftig fottøy: Resirkulert PET-polyester i strikket overdel (75 %), hæl-/tungebånd og lisser (100 %) Innersåleskum 30 % reprosessert skum Mellomsåle 10 % testilker Yttersåle 10 % reprosessert gummiAlle fra leverandører sertifisert av GRS (Global Recycle Standard).
Fullfør bestilling av Fitflop Trenere Rally Knit med vår Damesko utvalg og Sneakers artikler. Naviger gjennom andre mote kategorier på dressinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på mote utstyr, og få alle dine Sneakers utstyr til den beste prisen, 100% garanti på dressinn!

Spesifikasjoner Fitflop Trenere Rally Knit

Farge
Blå
Sko
klassisk
Høyde Støvler
Lav

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up