up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Geox

Allt ( Geox )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Geox

Geox er et anerkjent italiensk sko- og klesmerke som har blitt synonymt med innovasjon og komfort. Grunnlagt i 1995 av Mario Moretti Polegato, Geox har revolusjonert skoindustrien med sin unike patenterte teknologi som tillater sko å «puste» samtidig som de holder føttene tørre. Merkets navn selv er en sammensmelting av «Geo», som representerer det greske ordet for jord, og «x», som symbolerer teknologi, og reflekterer Geox sitt engasjement i å kombinere natur og innovasjon. Denne dedikasjonen til innovativ design har oppnådd Geox en global anerkjennelse som en leder i å skape sko som prioriterer fot helse og generell velvære.
Geox har redefinert sko-landskapet ved å kombinere innovativ teknologi med en dedikasjon til komfort og stil. Fra herresko og damessko til barnesko, sandaler og sneakers, Geox sitt engasjement i å skape et sunnere mikroklima for føtter har gjort det til et kjent og feiret navn over hele verden. Med en historie som stammer fra innovasjon og en fremtid som fokuserer på å forbedre kundenes velvære, Geox fortsetter å forme måten vi tenker på fottøy.

Geox Innovating Comfort gjennom pustende teknologi

Geox sko er designet for å tilby uovertruffen komfort og stil, samtidig som det opprettholder et optimal mikroklima inni skoen. Merkets patentert Respira-teknologi sikrer at fottøyet forblir pustende og vanntett. Kerne av Geox sine fottøyteknologier ligger i sitt Respira-system. Denne innovative funksjonen lar skoen å utskille fuktighet og varme, og skaper et mikroklima som holder føttene tørre og komfortable. Geox Respira sko er utviklet for å gi den ultimate pusteevnen uten å kompromisse med beskyttelse. Geox tilbyr et utvalg av sandaler som omfavner essensen av sommeren mens de prioriterer fothelsen. Med innføringen av pustende teknologi, Geox sandaler sikrer at føttene forblir kjølige og tørre selv i det varmeste været.
Geox tilbyr et variert utvalg av herresko som passer til ulike anledninger og preferanser. Fra formelle skinnsko som er perfekte for forretningsinnstillinger til avslappede sneakers som smidig kombinerer stil og komfort, Geox herresko er laget for å gi støtte og pusteevne gjennom hele dagen. Geox damessko kombinerer moteriktige estetikk med avansert teknologi. Fra elegante hæler og ballettflater til hverdags sneakers og støvler, sørger merkets damesamling for at kvinner aldri må kompromisse med stil eller komfort. Forståelse av behovene til voksende føtter, Geox barnesko er designet for å støtte naturlig utvikling mens de tilbyr nødvendig demping og pusteevne. Geox sneakers smelter sammen atletisk stil med funksjonell design. Disse sneakers er bygget med merkets signatur pustende teknologi, noe som gjør dem til et førstevalg for personer som søker både komfort og ytelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk