up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Herreklær

Skjorter - Stempel: Enkel

()
load

Langermet eller kortermet for herreskjorter?

Skjorter kommer i forskjellige stiler noen har lange ermer, mens andre har korte ermer. Du må velge en skjorte som passer din kroppstype og utfylle din personlighet. La oss snakke om begge stilene nedenfor;

Skjorter med lange ermer

Skjorter med lange ermer er alle raseri i disse dager. Hver mann som kler seg pent må ha disse skjortene i skapet. Grunnen er at langermede skjorter gir deg et anstendig utseende og passer til omtrent alt. For eksempel er langermede skjorter med rundhals et godt valg for daglig bruk. Når det gjelder å kjøpe langermede skjorter, er det få ting du må huske på. For det første bør kvaliteten på materialet være god. De fleste skjorter er laget av bomulls og polyesterblandinger, men du bør velge den etter været. Levis , Superdry , Gstar , Jack and Jones er de beste produsentene av langermede skjorter for menn.

Skjorter med korte ermer

De vanligste t skjorter for menn kommer med V form, U form eller rund hals, og kort ermet stil. Det er mange attraktive design, kule tekster og kunstverk trykt på tees som gjør dem tiltalende. T skjorter er også tilgjengelige i et bredt spekter av stoffer som bomull, polyester, syntetisk og en blanding av forskjellige materialer. Imidlertid bør du ta hensyn til fukttransporterende evne, rynkebestandig lettvekt og komfortfunksjoner når du kjøper den svarte skjorten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk