up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Herresko mote

Herresko mote

Finn et bredt utvalg av Herresko-produkter. Oppdag de beste tilbudene for mote-utstyret ditt hos dressinn. Rask forsendelse.

Utvalgte produkter av Herresko

Merkevarer av Herresko

Hvorfor spiller klesko i mennens stil?

Båtsko

Båtsko er vanligvis klut eller skinn med gummisåler som ikke er merket for ytelse på en båt. En siping design er skåret inn i bunnene for å gi hold på et vått gulv; skinnsammensetningen, sammen med bruk av olje, er ment å motstå vann; og sømmen er ekstremt varig.

Støvler og støvletter

Støvler og støvletter er den typen spesielle sko. Forskjellen mellom støvler og støvletter er lengden. Støvletter er mindre og bør ideelt sett ende direkte ved ankelen, mens støvlene blir en til fire centimeter oppover ankelen.

Sandaler

Sandaler er en åpen form for fottøy, inkludert en bunn som klamret seg til brukerens fot av bånd som går over vristen og gjennom ankelen. Sandaler kan også holde en hæl. Sandaler sender føttene dine avslørt.

Sko

En sko er en artikkel av fottøy designet for å bevare og opprettholde den menneskelige foten. Sko brukes også som dekorasjon og stil. Designet på sko har blitt endret ekstremt gjennom praksis og fra tradisjon til tradisjon, med presentasjoner som tidligere var bundet til å fremføre.

Joggesko

Joggesko er sko som hovedsakelig er beregnet på sport eller andre typer dynamisk trening, men som nå også er populært brukt til daglig avslappet slitasje. De brukes også som en mote fordi de forbedrer din personlighet. De kommer i forskjellige størrelser og farger.

Mer om herresko:

Tilbehør til sko er veldig viktig og nyttig. Du kan kjøpe dette tilbehøret fra Levis, Jack and Jones, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans. Espadrilles, flip flops, tresko, tøfler er flere typer sko.

clouse menu Lukk