up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Kosmetikk

Fuktighetskrem Clinique

()
load

Hva er fuktighetskremer?

Fuktighetskremene er en viktig del av hudpleieprodukter som anses som bare kosmetikk, men spiller en betydelig rolle i mange hudlidelser. Fuktighetskremene er kanskje de mest anbefalte produktene i en hudpleierutine.
Fuktighetskremene har et bredt spekter av applikasjoner og fordeler for ulike dermatologiske tilstander som vanligvis er relatert til tørr hud. Tørr hudlidelse er forårsaket av komplekse interaksjoner mellom individuelle og miljømessige faktorer.
De fleste fuktighetskremer gir antiinflammatoriske virkninger på betent hud, slik at du kan ha en beroligende effekt. Disse fuktighetskremene er vanligvis oljer og lipider som hydrerer huden og forbedrer fleksibilitet, mykhet og glatthet.
Talg er en fet substans som naturlig skilles ut fra kroppene våre for å holde huden hydrert. Hvis huden din mangler talgproduksjon, er fuktighetskrem det beste valget for å holde huden hydrert. Fuktighetskremene bør brukes regelmessig for å forhindre tørr hud som også vil beskytte sensitiv hud mot flekker, forbedre hudens tekstur og tone og maskere ufullkommenhet. Dior , Yves Saint Laurent , Lancome , Sisley , Filorga , Lancaster r er de beste merkene som tilbyr hudpleie av høy kvalitet produkter inkludert ansikts og kroppskrem, rensemidler, kremer mot aldring og mange andre.
Ansiktskremene inneholder ingredienser som spiller en viktig rolle i næring av huden med antioksidanter, forsinker tegn på for tidlig aldring og negative effekter av UV stråler. Daglig bruk av fuktighetskremer vil holde huden din glødende, klar, mykere, mykere og rynkefri.

Det er fire hovedtyper av fuktighetskremer som er nevnt nedenfor;

• mykgjørende midler
• Squalen som fuktighetskrem
• Fuktighetsgivende midler
• Okklusiver


clouse menu Lukk