up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Lancome Tresor La Nuit 75ml

plus
Lancome

Lancome Tresor La Nuit 75ml

Produktbeskrivelse Lancome Tresor La Nuit 75ml

Oppdag La Nuit Trésor, en sultry, smoldering parfyme for kvinner med notater av frisk bringebær, røkelse og vanilje, med et fortryllende hjerte av Black Rose essence. Denne nye duften er Lancômes første "Gourmand Woody Floriental" parfyme, en duft av lidenskapelig kjærlighet som fremvist i den nye annonsen med den vakre Penelope Cruz.Denne rike og utsøkte kvinners parfyme ble laget av to mesterparfumere som kombinerte sitt håndverk for å skape La Nuit Trésor Eau de Parfum. Begynnelsen med en skarp deilig bringebær har notene til en Damascena-rose blitt forbedret for å gi duften en dyp og mystisk duft. Vanilje, vokst på kronbladene til en orkidé i Tahiti, gir duften et sollys og strålende notat.

Hvis du ønsker å kjøpe det beste Parfymer produkter av Lancome har du funnet den beste plassen på dressinn. Hos dressinn jobber vi alltid med de beste merkene som Lancome for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre mote produkter som Lancome Tresor La Nuit 75ml. Legg inn bestillingen nå og motta Lancome Tresor La Nuit 75ml så fort som mulig.

Spesifikasjoner Lancome Tresor La Nuit 75ml

Farge
Rosa
Svart
Kapasitet
31 -100ml
typer parfymer
Eau de Parfum (15-20%)

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up