up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Le Coq Sportif

Herreklær

Herreklær

Barn

Barn

Dameklær

Dameklær

HERREFOTO

HERREFOTO

DAMEFOTO

DAMEFOTO

Tilbehør og komplementer

Tilbehør og komplementer

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Gutteklær

Herreklær

Herresko

Jenteklær

Kofferter

Tilbehør

Allt( Le Coq Sportif )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Le coq sportif

Le Coq Sportif er et velkjent fransk sportsmote-merke som har symbolisert eleganse og ekspertise innen sportstøy siden oppstarten. Opprettet i 1882 av Emile Camuset i Romilly-sur-Seine, Frankrike, var merket opprinnelig fokusert på å lage høykvalitets sportsklær til ulike disipliner. Le Coq Sportif raskt oppnådde popularitet blant idrettsutøvere for sin utmerkede håndverk og innovative design, og ble et symbol på fransk idrettsarv. Gjennom årene har Le Coq Sportif forsterket sin reputasjon ved å utstyre flere idrettslag, utøvere og arrangementer. Merkets ikoniske hane-logo, som symboliserer fransk stolthet og essensen av seier, ble synonymt med deres kompromissløse vilje til å produsere toppklasse sportstøy.
Le Coq Sportif streber kontinuerlig etter å kombinere stil, funksjonalitet og tradisjon, og tilbyr både profesjonelle utøvere og motebevisste entusiaster. Le Coq Sportif har vellykket etablert seg som en pioner innen sportstøy, og balanserer harmonisk tradisjon, eleganse og innovasjon. Med sitt ikoniske hane-logo og en forpliktelse til kvalitet, inspirerer merket fortsatt utøvere og moteentusiaster over hele verden, og tilbyr et komplett utvalg av klær, sko og tilbehør som både utstråler stil og funksjonalitet.

Le Coq Sportif tilbyr tidløs eleganse innen sportstøy

Le Coq Sportifs klær utstråler en tidløs eleganse som glatt kombinerer mote og funksjonalitet. Laget av premium-materialer, inkluderer deres klesrekke jakker, hettegensere, sweatshirts og t-skjorter. Hvert plagg viser nøye oppmerksomhet på detaljer og merkets karakteristiske hane-logo, som står for autentisitet og lidenskap for sport. Le Coq Sportifs t-skjorter er et essensielt basisplagg for sportsentusiaster og vanlige bærere. Laget av myke, pustende stoffer, har disse t-skjortene klassiske design med subtile sportslige aksenter, som gjør dem perfekte for hverdagskomfort og aktiviteter. Le Coq Sportifs jakker kombinerer praktisitet med et snev av fransk eleganse. Enten det er en vindjakke, en joggingjakke eller en bomber, er deres jakker tilpasset for å gi varme, beskyttelse og stil under idrettsaktiviteter eller byeventyr. Le Coq Sportifs hettegensere utstråler en avslappet men forfinet appell. Med koselige interiør og avslappet passform er disse hettegenserne ideelle for både før- og etter-trening eller avslapningsslitasje på kalde dager. Le Coq Sportifs joggingsett er et ekte speilbilde av merkets idrettsarv. Designet med vekt på bevegelighet og ytelse, passer disse joggingsettene profesjonelle utøvere og fitnessentusiaster, og sikrer at de ser og føler seg best mulig under trening.
Le Coq Sportifs fotwear-kolleksjon kombinerer glatt sportstøyteknologi med fransk sofistikasjon. Le Coq Sportifs joggesko innehar innovativ demping, støtte og trekkraft, som gjør dem ideelle for ulike idretter og hverdagsbruk. Hver par Le Coq Sportif sko er utvilsomt laget med presisjon og estetikk, og viser merkets dedikasjon til å skape tidløs fotwear. Disse skoene kan til slutt oppgradere utseendet og ytelsen til alle til et helt nytt nivå.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk