up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Levi´s ®

T-skjorter for kvinner

T-skjorter for kvinner

Damebukser

Damebukser

fottøy

fottøy

T-skjorter for menn

T-skjorter for menn

Herrebukser

Herrebukser

Levi's® Plus

Levi's® Plus

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Gutteklær

Herreklær

Herresko

Jenteklær

Kofferter

Menn Tilbehør

Tilbehør Til Dame

Allt( Levi´s ® )

Levi´s ®

Levi Strauss & Co. er et ledende navn i moteindustrien. Det er et amerikansk klesselskap som er kjent for sine merkejeans over hele verden. Levi´s- selskapet ble etablert i mai 1853. Siden grunnleggelsen har selskapet produsert dongeribukser som har vunnet popularitet i markedet for alle formelle og fritidsklær. Med mer enn 130 års erfaring i bransjen har merket oppnådd den høyeste rangeringen blant sine kunder ved å tilby stadig nye design, snitt og stiler innen utvalget av klær og tilbehør. Oppdag vår nyeste kolleksjon av jeans og tilbehør i butikkene.


Par excellence, Levi´s 501, s512 og s311 buksemodeller går aldri av moten, designet deres gjør dem unike. Levi´s shorts er også et ikon å bruke i varmere vær. Du kan kombinere dem med en Levi´st-skjorte for både menn og kvinner. Velg også fra det store utvalget av joggesko som Levi´s tilbyr i monokrome farger eller flere trykk. Du kan også legge til tilbehør som hatter, belter, vesker for å bære alt du trenger og alltid være oppdatert.

clouse menu Lukk