up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Levi´s ®

Damejakker

Damejakker

Damebukser

Damebukser

ICONS BY AITANA

ICONS BY AITANA

Jakker for menn

Jakker for menn

Herrebukser

Herrebukser

Levi's® Plus

Levi's® Plus

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Gutteklær

Herreklær

Herresko

Jenteklær

Kofferter

Tilbehør

Allt( Levi´s ® )

Levi´s ®

Levi´s er et velkjent amerikansk merke og populært i moteindustrien. Det ble grunnlagt i mai 1853, og siden da har det blitt et navn på kvalitet og tillit. Levi´s er berømt for å lage denim, og de blå jeansene har nå blitt et varemerke for dette selskapet. Merket tilbyr nesten alle typer komfortable og formelle antrekk, inkludert mye mer enn jeans, som bekledning, fottøy og andre tilbehør. Du kan handle de beste Levi´s-produktene på Dressinn. Levi´s har fått sine kunders høyeste rangeringer over 130 år ved å tilby en ny og stadig innovativ samling av stiler og design.

Levi´s hovedkontor er i San Francisco, California. Grunnleggeren av Levi Strauss gjorde merket til den største produsenten av nyhetsvarer da han ønsket å lage klær som oppfyller folks behov. Derfor kombinerte han det tøffe denim med kobberriveter for gode forsterkninger, kjent som The Blue jeans i dag. Nå har merket et rykte og har oppnådd sitt navn verden over ved å tilby de beste produktene for å forbedre utseendet til alle.

Levi´s has it all for every occasion

Gode klær kan gi deg selvtillit og gjøre deg stå opp i folkemengden. Levi´s har den perfekte samlingen for å gi deg den selvtilliten. Levi´s jeans regnes som de beste for enhver anledning, enten det er et uformelt sammenkomst eller et formelt møte. Det er et stort utvalg av Levi´s jeans for menn, hvor du kan finne det beste egnede hver gang. Du kan også oppdage den nyeste samlingen av Levi´s jeans for kvinner som er tilgjengelige i mange design som skinny, flared, boot cut, rett og mange andre som kommer med forskjellige størrelsesalternativer.
Merket tilbyr mye mer enn bare jeans. Levi´s shorts kan også gjøre deg stilig ved å innovere det tradisjonelle og originale Levi´s med et streif av moderne elementer. Hver del gir deg nok komfort med sin lettvektsmateriale av 100% bomull. Merket er kjent for å lage Levi´s jakker som er av høy kvalitet og slitesterk. Disse jakkene er super trendy og stilige og kan snu alle hodene mot deg. Finn den mest ikoniske jakken for å heve stilen din uten å ofre komfort.
I tillegg tilbyr merket et utvalg av Levi´s for å fullføre antrekket ditt fra topp til bunns. Disse skoene er verdt å kjøpe med klassiske design og polstrede såler for å gi maksimal komfort og avslapping til føttene. Den største skocolleksjonen har alt noen kan spørre om for å heve garderoben med ekstra stil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk