up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Herreklær

Herreklær

Kvinne Klær

Kvinne Klær

Kofferter og vesker

Kofferter og vesker

Herresko

Herresko

Damesko

Damesko

Kids

Kids

Avdelinger

Barnesko

Barnetilbehør

Dameklær

Damesko

Elektronikk

Gutteklær

Herreklær

Herresko

Jenteklær

Kofferter

Menn Tilbehør

Tilbehør Til Dame

Allt( Nike )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Nike

Nike er et globalt kjent amerikansk multinasjonalt selskap som produserer et bredt spekter av sportsutstyr. De første produktene som ble lansert på markedet var joggesko, men for tiden tilbyr de alle slags sportsutstyr for alle disipliner. De har også en kolleksjon med urbane klær som opprettholder den personlige stilen som kjennetegner merket.

Kolleksjonen som Dressinn stiller til din disposisjon harmoniserer klær i urban stil med sportsfunksjonalitet. I denne serien finner du klær som Nike treningsdresser og sweatshirts for kvinner eller Nike bukser for menn med en unik stil. Du kan også kombinere den med den beste samlingen av Nike-sko for menn og kvinner. Monokrom design, livlige farger og grafiske trykk fullfører det klassiske utseendet. Velg også en Nike-ryggsekk eller fanny-pakke som gir deg maksimal komfort.

Nike air force 1- og Nike Cortez -skoene har en original gatestil kombinert med god komfort. Nike Air Max joggesko har derimot et mer sporty design, men med samme komfort.

clouse menu Lukk