up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nina ricci Eau De Toilette Nina Fleur 30ml

plus
Nina ricci

Nina Ricci Eau De Toilette Nina Fleur 30ml

Produktbeskrivelse Nina ricci Eau De Toilette Nina Fleur 30ml

Parfymer - Kvinnelige parfymer.

Nina Fleur 30ml Eau De Toilette.
Hvis du ønsker å vite mer om Nina ricci Eau De Toilette Nina Fleur 30ml, eller andre produkter av merket Nina ricci i Parfymer kategorien hos dressinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine mote aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Dameparfymer kolleksjon som du kan velge mote produkter fra Nina ricci, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Nina ricci Eau De Toilette Nina Fleur 30ml

Farge
Rosa
Kapasitet
0 - 30ml
typer parfymer
Eau de Toilette (5-15%)

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up