up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Orient watches Armbåndsur FAG02005W0

plus
Orient watches

Orient Watches Armbåndsur FAG02005W0

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Orient watches Armbåndsur FAG02005W0

Funksjoner:

- Koffert i rustfritt stål
- Lærstropp
- Automatisk bevegelse
- Mineralkrystall
- Sølv/hvit urskive
- Analog skjerm
- Se gjennom sak bak
- Spennelås
- 50M vanntetthet


Spesifikasjoner:

- Omtrentlig kassediameter: 41 mm
- Omtrentlig bokstykkelse: 12 mm
Hvis du ønsker å kjøpe det beste Elektronikk produkter av Orient watches har du funnet den beste plassen på dressinn. Hos dressinn jobber vi alltid med de beste merkene som Orient watches for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre mote produkter som Orient watches Armbåndsur FAG02005W0. Legg inn bestillingen nå og motta Orient watches Armbåndsur FAG02005W0 så fort som mulig.

Spesifikasjoner Orient watches Armbåndsur FAG02005W0

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up