up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Parfymer

Dameparfymer - typer parfymer: Eau de Toilette (5-15%)

()
load

Hvilken duft er best for kvinner?

Dufter har blitt garderobestift i dag. Borte er dagene da bare en signaturparfyme ble brukt gjennom årene. I dag er menn og kvinner mer bevisste på motefornemmelse, og de vet hvilke dufter som passer best for den aktuelle sesongen og anledningen. Derfor kan du finne en rekke forskjellige dufter i deres forfengelighet.
I denne ultimate guiden har vi inkludert noen av de beste parfymer for kvinner. Ta en titt nedenfor;
Dior Miss Dior Rose n ´Roses er det siste tilskuddet til Dior parfymer. Dior parfyme kvinner gir en lysere og unik følelse mens de fortsatt holder seg til den klassiske originale duften. Lacoste, Tommy Hilfiger, Diesel og Pepe Jean er de verdensberømte duftmerkene. I tillegg er det et stort utvalg av designparfymer på markedet. Fra dieselparfyme for kvinner til Lacoste parfyme for kvinner, du har mange alternativer å velge mellom.

Tommy parfyme for kvinner

Tommy Girl av Tommy Hilfiger er den beste duften for kvinner som har blomster og fruktig lukt. Tommy Girl ble lansert i 1996 og har blitt mye verdsatt for sine beste notater av Rose, Grapefrukt, Lily, Mint og Violet; Camelia, mandarinorange og solbær. Du kan også finne forskjellige dufter fra Tommy parfyme for damekolleksjonen.

clouse menu Lukk