up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Herreklær

Herreklær

Kvinne Klær

Kvinne Klær

Gutteklær

Gutteklær

Herresko

Herresko

Damesko

Damesko

Mayze

Mayze

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Gutteklær

Herreklær

Herresko

Jenteklær

Kofferter

Tilbehør

Allt( Puma )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Puma

Puma har en stor historie fylt med mange ideer, design og produkter; selskapet kan være stolt av sine prestasjoner. Hans innflytelse merkes fortsatt den dag i dag i mange fasetter av sportsindustrien og kulturen rundt sport. Og de er urokkelige i sitt engasjement. Spør du dem, er innovasjon avgjørende for produktdesignprosessen. Naturligvis jobber de kontinuerlig med å foredle konseptene bak designene deres. De har introdusert noen av de mest slående stilene som nå er tilgjengelige på markedet, med streetwear-kolleksjonen deres.
Puma legger stor vekt på fremgang for kvinner. Ikke bare anerkjenner de kvinner som trendsettere når det kommer til sportsklærinspirasjon for hverdagsstilen deres, men de fremhever også det enorme antallet kvinner som er involvert i sportsaktiviteter rundt om i verden. De har skapt en stil basert på Pumas motetroverdighet og sporty autentisitet, samt deres dype forståelse av kundenes behov.

Vi legger vekt på å sørge for at alle dine markeder rundt om i verden er av avgjørende lokal betydning med Puma-sko, Puma-joggesko, Puma-sandaler og -sokker .Ved å alltid tilpasse seg nye trender og med den beste teknologien har Puma-produktene stor suksess over hele verden. I tillegg ser vi at Puma- merket og produktene fortsetter å gi god gjenklang rundt om i verden, dens uformelle stil former komfort og stil.

Hva er Puma kjent for?

Utnytter sin rike historie innen friidrett og sterke troverdighet rundt de siste livsstilstrendene med Puma-sko for kvinner og Puma-sko for menn . I tråd med deres nåværende bane, jobber de for å konsolidere sin posisjon som et sportsmerke ved å inngå partnerskap med noen av verdens mest suksessrike idrettsutøvere, inkludert den legendariske sprinteren Usain Bolt og den anerkjente fotballspilleren Neymar Jr. De har også utviklet en unik metode for å samarbeide med ambassadører for kultur- og moteverdenen, som Cara Delevingne og Dua Lipa, for å få kontakt med et ungt publikum som setter de siste trendene.
Som et resultat er de ekstremt lidenskapelige om å designe, utvikle, selge og markedsføre fottøy, klær og tilbehør.I mer enn syv tiår har Puma etablert seg som en pioner innen design av både sports- og streetwear-produkter. Gå alltid til den siste moten med Puma.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk