up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Reebok Classics

Herre kolleksjon

Herre kolleksjon

Dame kolleksjon

Dame kolleksjon

Kofferter

Kofferter

Herresko

Herresko

Damesko

Damesko

Barnesko

Barnesko

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Kofferter

Tilbehør

Allt( Reebok Classics )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Reebok classics

Reebok Classics, et ikonisk sportstøy-merke, er synonymt med tidløs fottøy og bekledning, som er kjent for sin sammensetning av stil og ytelse. Det fremtredende merket ble grunnlagt i 1958 i Bolton, Lancashire, England av Willian Foster. Opprinnelig oppnådde det anerkjennelse for å skape innovative sportsko, og innen 1979 hadde selskapet tatt navnet ´´Reebok,´´ inspirert av en afrikansk gazelle med samme navn, som er kjent for sin fart og smidighet. Freestyle, designet utelukkende for kvinner, revolusjonerte sportsfotmarkedsplassen ved å omfavne klare farger og en høy topp silhuett.
Fast forward til nå, og Reebok Classics fortsetter å trives som et global livsstilsmerke. Mens det opprettholder sin ærbødighet for arvdesign, har merket kontinuerlig utviklet seg for å tilpasse seg kravene til moderne forbrukere. Reebok Classics står nå som et symbol på autentisitet og nostalgi, som binder sammen generasjoner av trendsettere, sneakerheads og sportstøyentusiaster.

Reebok Classics tilbyr ikoniske sko og tidløs bekledning

Reebok Classics klær-samlingen er en utvidelse av merkets filosofi - en sammensetning av tidløs stil og moderne komfort. Fra klassiske jakker og hettegensere til grafiske t-skjorter og joggebukser, omfavner kleslinjen ånden av sportstøy med en mote-fremover kant. Hvert stykke er laget med høykvalitetsmaterialer, som sikrer holdbarhet og stil som kan tåle testen av tid. Reebok Classics menns klær omfavner en blanding av kontemporære estetikk og vintage sjarm. Fra retro-inspirerte vindjakker til myke crewneck sweatshirts, feirer mennenes samling merkets arv mens de tar inn moderne designelementer.
Reebok Classics kvinner klær-serien utstråler selvtillit og eleganse. Ved å kombinere retro silhuetter med moderne passformer, tilbyr samlingen et bredt utvalg av alternativer, inkludert tettsittende leggings, oversize tees og stilige crop tops. Reebok Classics ´sko-samling viser en variert rekke av ikoniske design som har overgått generasjoner. Hvert sko sømløst kombinerer stil, komfort og ytelse, noe som gjør dem til et populært valg for både idrettsutøvere og moteentusiaster. Enten det er Classic Leather, Workout eller Club C, Reebok Classics sko er en tidløs tillegg til enhver sneaker-samling.
Reebok Classics menns sko tilbyr et bredt spekter av alternativer for å imøtekomme ulike preferanser. Fra retro-charmen til klassisk lær til det atletiske funksjonalitet til Workout, omfavner mennsko-samlingen merkets forpliktelse til å levere kvalitetssko som står testen av tid. For kvinner som søker en blanding av mote og funksjonalitet, Reebok Classics women´s sko gir det ideelle balansen. Samlingen har ikoniske silhuetter som Freestyle og Club C, alt designet for å styrke kvinner på farten mens de legger til et touch av tidløs eleganse til enhver outfit.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk