up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Black Friday

Den här Black Friday 2022 på Dressinn kommer att bli legendarisk.

Dressinn, din modebutik, är vi så glada över ankomsten av Black Friday 2022 att vi har förberett stora rabatter på dam- och herrskor , kläder och ryggsäckar som du inte vill missa för att alltid vara bekväm, modern och modern.

Detta är den bästa chansen att skämma bort suget efter en maxikjol som passar perfekt med läderstövlar, den svarta kavajen eller jackan som får dig att se så elegant ut vid formella tillfällen eller din favoritfärgade träningsoverall att gå i parken eller till gymmet .

Så att du kan välja hela den tid du behöver, som familj eller själv, och kolla in de enorma rabatterna på jackor, tränare och byxor som vi har åt dig, har vi bestämt att förlänga Black Friday för hela veckan, det betyder att det börjar från fredag ​​19 november så att du inte har någon ursäkt för att uppdatera alla kläder i din garderob och din familj. Men vi kommer inte göra det här ensamma. Våra butiks främsta märken följer med oss ​​på detta firande.

Black Friday är känd som dagen då tusentals butiker och företag i många länder runt om i världen (ursprungligen USA) sänker sina priser så att miljontals kunder kan köpa allt de vill ha till otroliga priser och vara redo för jul med fina presenter. Vet du vad du vill köpa denna Black Friday ? Hitta i Dressinn allt du behöver!

Beställningsspårning:
Gå in på ditt konto för att alltid kunna spåra din beställning. Dessutom, när varorna har lämnat lagret kommer vi att skicka ett e-postmeddelande till dig för att meddela dig att ditt paket har skickats. I mejlet kommer vi att inkludera en länk där du kan spåra paketet och se leveransstatus för din beställning.

Beställ transport:
När du lägger en beställning kan du välja ditt fraktalternativ när du har lagt till alla varor i varukorgen. Vi skickar din beställning med den valda budtjänsten och du kommer att få all spårningsinformation via e-post. .

Returer och återbetalning:
Om du inte är nöjd med din beställning när den väl har kommit fram kan du returnera produkten till oss och få tillbaka priset på den returnerade produkten. Du har 30 dagar på dig från det att du tog emot köpet på dig att returnera det. För att göra en retur, gå till MITT KONTO.

När är Black Friday?

Nästa Black Friday blir 25 November. Denna fantastiska dag äger rum varje år dagen efter Thanksgiving i USA. I Dressinn förlänger vi det till Cyber ​​​​Monday och det börjar från fredagen den 18 November.

Dra nytta av fantastiska rabatter på Black Friday i vårt breda utbud av produkter som vi har förberett i Dressinn så att du låter dig ryckas med av lusten att köpa vad du behöver mest för att fullfölja och uppnå dina mål inom din favoritsport.

Dra nytta av de otroliga Black Friday-erbjudandena och gör dig redo för jul , shopping till din partner, barn, systerdotter eller brorson, föräldrar eller vänner eller andra nära och kära.

Black Friday: s historia

Det finns flera teorier som beskriver Black Fridays verkliga ursprung. En av dem säger att termen ´Black Friday´ användes för första gången den 24 september 1869, på grund av den ekonomiska kollapsen orsakad av Jay Gould och Jim Fisk, som ledde till de konkurserade hundratals företag på Wall Street.

Ett sekel senare blockerade staden Philadelphia trafiken med julhandel efter Thanksgiving, med denna term som syftar på kaoset i staden. Det här är historien som kanske mest liknar den nuvarande andan av Black Friday. The New York Times skapade termen 1975, för att beskriva samma scenario som utlöstes av försäljningen i New York efter Thanksgiving. tack.

Därför finns det inget exakt datum för när Black Friday började , men traditionen har fortsatt i mer än 50 år i USA, och många länder runt om i världen har också antagit datumet. kunder och öka försäljningen. I Spanien var det Apple som startade dessa försäljningar 2010, men sedan 2012 har hundratals fysiska och virtuella butiker också anslutit sig till detta firande. På Dressinn deltar vi också i detta firande med många otroliga erbjudanden.

Cyber Monday 2022

Enligt legenden kan det inte finnas en bra Black Friday utan en Cyber ​​​​Monday. Och om du inte trodde att en hel vecka räckte, kommer Cyber Monday också med sina otroliga rabatter, ifall du behöver ta igen förlorad tid. Ursprunget till Cyber ​​​​Monday går tillbaka till 2005 i USA, då virtuella butiker eller e-handelsbutiker ville öka internetförsäljningen med imponerande rabatter. Cyber ​​​​Monday 2022 kommer att firas den 28 november , så du kan navigera till Dressinn och hitta de bästa erbjudandena.

clouse menu Stänga