Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Damkläder

Damkläder mode

Hitta ett brett utbud av Damkläder-produkter för mode. Upptäck de bästa erbjudandena på dressinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Damkläder

Märken i Damkläder

Vad motiverar kvinnors klädval?

Kläder är ett kraftfullt sätt att uttrycka sin identitet på ett vackert sätt. Personliga preferenser och yttre faktorer som väder, modetrender och läge etc har stor inverkan på kvinnor när det gäller deras val av kläder. Ta en titt nedan på olika klädval för kvinnor som de kan bära vid olika tidpunkter;

Blazers

Om du vill bli snygg med ett par smala jeans, välj en kavaj med en vanlig skjorta, förmodligen i vilken enfärgad färg som helst, och du är redo att göra ett stiluttalande bland publiken.

Blusar och skjortor för kvinnor

Kvinnor brukar klä upp sig i blusar och skjortor tillsammans med jeans eller leggings . Det finns en mängd olika stilar, mönster och tryck i damblusar som du kan välja efter din smak. Olika material av skjortor och blusar är lämpliga för olika väderförhållanden. Så välj den som ser bäst ut för dig.

Kappor och parkas

Kvinnor älskar att bära kappor och parkas på vintern. Dessa yttre lager ger det bästa skyddet och värmen utan att kompromissa med dina styling och modebehov. Du kan hitta ett stort utbud av kappor och parkas gjorda av olika material som ull, bomull, polyester, kashmir, polarfleece och ullblandningar.

Klänningar

När det kommer till damklänningar har du massor av val att välja mellan. Klänningar för kvinnor finns i ett stort utbud av olika färger, material, stilar, mönster och tryck. Du kan köpa klänningar för både högtids och vardagskläder från ledande märken som Levis, Superdry och Adidas Originals.

Jackor för kvinnor

Jackor är en garderob som är nödvändig för män och kvinnor. När du funderar på vinterkläder är jackor de första och viktigaste varorna. Jackor är gjorda av isolerade och tjocka material för att hålla dig varm och skyddad under vintersäsongen. För att styla din outfit är skinnjackor favoriten bland kvinnor.

Jumpsuits

Jumpsuits är de mest fashionabla klädvalen bland kvinnor. De är mångsidiga och du kan bära dem hur du vill. Eftersom det är mer elegant i stilen, kan jumpsuits kläs upp med klackar, kavajer och accessoarer för att gestalta en modern och elegant look.

Byxor för kvinnor

Från jeansbyxor till designerbyxor, kvinnor kan välja vilken stil som helst av byxor. Byxor kan bäras med vilken skjorta som helst eller t shirts med sneakers och du är redo att gå ut. Leggings är den mest grundläggande och vanliga typen av klädesplagg som kvinnor bär regelbundet. Leggings är töjbara och sitter tätt över låren, vader och höfter. De känns som ett andra hudlager på din kropp.

Polotröjor

Pikétröjor är lika kända bland kvinnor som män. Det finns ett enormt utbud av pikétröjor för kvinnor och du kan hitta allt från långärmade pikétröjor till kortärmade pikétröjor.

Kjolar

Kjolar är det bästa klädvalet för kvinnor som vill göra attraktiva och charmiga utseenden. Gstar, Jack and Jones, Nike och New Balance är de mest populära märkena som designar och erbjuder damkjolar i oändliga stilar och mönster.

Tröjor och sweatshirts och hoodies

Tröjor, sweatshirts och hoodies är de grundläggande ytterplaggen för vintrarna. Dessa plagg finns i olika stilar, färger, material och storlekar som du kan välja efter din smak och dina preferenser.

T shirts

Kvinnor älskar att bära t shirts i sin dagliga rutin. Allt du behöver är att ha jeans av bra kvalitet och ett par sneakers som matchar dina t shirts för att visa din stil. För vår och sommarsäsongen är t shirts det bästa klädvalet för kvinnor.

Mer om damkläder:

Sportbehåar, ponchos, kroppar, västar och strumpor är andra klädesplagg som en kvinna behöver. Pyjamas och strumpor är också viktiga klädesplagg som bärs av kvinnor. Timberland och Vans är de bästa märkena som erbjuder ett stort utbud av damkläder inklusive morgonrockar, träningsoveraller, strumpor och underkläder.