up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Dockers

T'Shirts Män

T'Shirts Män

Byxor män

Byxor män

Skjortor Herr

Skjortor Herr

Byxor kvinnor

Byxor kvinnor

T'Shirts Kvinnor

T'Shirts Kvinnor

Skjortor Dam

Skjortor Dam

Kategorier

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Tillbehör

Väskor

Allt( Dockers )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Dockers

Dockers, tillgängliga på Dressinn, är ett välrenommerat varumärke som epitomiserar den perfekta fusionen av stil och komfort. Med sina rötter djupt förankrade i klassisk amerikansk mode, Dockers har levererat högkvalitativ kläder och skor i över tre decennier. Från sina ikoniska chinos till sin mångsidiga kollektion av jackor och skor har Dockers blivit ett förstahandsval för individer som söker moderna kläder med en touch av sophistication. Dockers etablerades 1986 som en dotterbolag till det välkända Levi Strauss & Co., känd för sina Levi's-jeans. Varumärket skapades med en vision om att erbjuda ett alternativ till traditionella, stela kostymbyxor, som erbjuder en bekvämare och avslappnad lösning.
Dockers revolutionerade marknaden genom att introducera sina signatur chinos, som kombinerade den tidlösa charmen hos kostymbyxor med mångsidigheten och enkelheten hos casual wear. Varumärket snabbt fick popularitet och blev ett symbol för en enkel stil. Dockers har framgångsrikt etablerat sig som ett ledande varumärke som smälter samman stil och komfort. Med sin rika historia och engagemang för högkvalitativ hantverkskonst fortsätter Dockers att leverera tidlösa och mångsidiga kläder, jackor, byxor och skor för både män och kvinnor, så att individer kan se och känna sig bäst på alla tillfällen.

Dockers är en tidlös blandning av stil och komfort

Kollektionen Dockers jacka på Dressinn är ett vittnesbörd om varumärkets engagemang för hantverk och funktion. Oavsett om du letar efter en lätt vindjacka, en klassisk denimjacka eller en mångsidig bomberjacka erbjuder Dockers ett brett sortiment av stilar för att passa olika tillfällen och personliga preferenser. Dockers byxor är synonymt med förfinad casual stil. Tillverkade med precision erbjuder dessa byxor en perfekt balans av komfort och sofistikation. Byxorna finns i en mängd olika stilar, inklusive slim, raka och avslappnade, som passar olika kroppstyper och stilpreferenser. Dockers byxor för män är en garderobsklassiker för dem som söker mångsidiga och stiliga alternativ. Designade för att möta de moderna männens krav övergår dessa byxor lätt från kontoret till informella sammankomster. Med sin tidlösa charm och bekväma tyger erbjuder Dockers byxor för män en polerad men avslappnad look. Dockers cargo byxor kombinerar funktion och stil, vilket gör dem till ett populärt val bland modemedvetna individer. Dessa byxor har flera fickor, som gör det möjligt att lagra och komma åt enkelt. Oavsett om du är på väg till ett utomhusäventyr eller bara springer ärenden, erbjuder Dockers cargo byxor ett praktiskt och stilfullt lösning.
Erkännande de evolverande behoven hos kvinnor, utvidgade Dockers sin kollektion för att inkludera ett brett utbud av kläder skräddarsydda specifikt för dem. Dockers för kvinnor erbjuder mångsidiga alternativ för att passa alla tillfällen. Kompletterande sin klädkollektion, lägger Dockers skor den sista touchen till vilken ensemble som helst. Från släta och sofistikerade oxfords till casual och bekväma loafers, erbjuder Dockers skor ett diversifierat utbud av stilar för att passa olika smaker. Designade med fokus på komfort och hållbarhet, är Dockers mäns skor tillverkade med premiummaterial och innovativ teknik, för att säkerställa långvarig kvalitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga