up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Dr Martens

KVINNOR

KVINNOR

MÄN

MÄN

BARN

BARN

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Allt( Dr Martens )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Dr martens

Dr. Martens, den ikoniska brittiska skofabriken, har varit ett symbol för uppror, självuttryck och hållbarhet i över sju decennier. Grundad av Dr. Klaus Maertens i Tyskland under andra världskriget, började märkets historia med en innovativ luftdämpad suladesign. 1945, medan han återhämtade sig från en fot skada, skapade Dr. Maertens en unik sula med återvunnet gummi från luftwaffefält och en vadderad luftficka. Denna uppfinning erbjöd en överlägsen komfort och stöd jämfört med traditionella lädersulade skor. Dr. Martens fortsatte att stiga i popularitet och blev en nödvändig del av modet inom musik, film och gatustil. Trots att märket har genomgått finansiella utmaningar och ägarskiften har dess lojala fans hållit dess kulturella relevans intakt. Idag är Dr. Martens ett globalt märke med ett brett utbud av skostilar, som stövlar, sandaler, skor och mer. Företagets engagemang för kvalitetsskick har stått fast, med premiummaterial och traditionella tillverkningsmetoder. Dr. Martens har utvecklats från en praktisk arbetsboot till ett ikoniskt symbol för individualitet och uppror. Med dess distinkta design, oöverträffad komfort och oföränderligt engagemang för kvalitet fortsätter märket att vara ett symbol för självuttryck för generationer över hela världen.

Dr. Martens erbjuder Iconic Footwear with Timeless Rebellion

Dr. Martens stövlar representerar hjärtat och själen i märket. Kända för sin distinkta design och oöverträffad hållbarhet har dessa stövlar blivit ett tidlöst modeföremål som omfattas av människor från alla samhällsklasser. Oavsett om det är den klassiska 1460 åttaögonsstöveln, den tuffa 1461 skon eller de släta Chelsea-stövlarna, bär varje par de signaturfunktioner som har gjort Dr. Martens till en bestående ikon. Med ett brett utbud av stilar och färger passar Dr. Martens herrstövlar olika smaker och preferenser. Från det mångsidiga och polerade svarta läderstövlarna som är lämpliga för formella tillfällen till modiga och spännande design, samlar kollektionen den anda av individualitet och självuttryck. Dr. Martens damstövlar samling omfattar mångfald och uppmuntrar kvinnor att omfatta sin unika stil. Från den ikoniska snörningsstöveln till klackade och plattformsmöjligheter erbjuder Dr. Martens val som kombinerar mode med komfort, vilket ger kvinnor möjlighet att göra ett uttalande med varje steg de tar. Även de yngsta rebellerna kan uttrycka sig med Dr. Martens barnstövlar. Designade med samma kvalitet och stil som vuxenkollektionen erbjuder dessa stövlar hållbarhet och stöd för aktiva unga fötter, vilket säkerställer att nästa generation kan lämna sitt avtryck på världen med självförtroende.
För dem som söker en modig och förhöjd look erbjuder Dr. Martens plattformstövlar precis det. Med deras signaturluftdämpade sula kombinerad med plattforms klackar utstrålar dessa stövlar en distinkt fashion-forward attityd, perfekt för dem som vill sticka ut från mängden. Utöver de klassiska stövlarna erbjuder märket också ett utbud av Dr. Martens sandaler som kombinerar komfort och stil. Från sandaler med remmar till slipsar förlänger märket sina unika designelement till varma väderskor, för att säkerställa att rebellisk anda är närvarande hela året.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga