Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Flickkläder

Flickkläder mode

Hitta ett brett utbud av Flickkläder-produkter för mode. Upptäck de bästa erbjudandena på dressinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Flickkläder

Märken i Flickkläder

Tips när du köper kläder till tjejer

Blusar, skjortor, T shirts och pikétröjor

När det gäller att köpa kläder till tjejer har du flera alternativ att välja mellan. Enligt dina aktiviteter och väderförhållanden, välj de kläder som passar dina behov. Under sommarsäsongen erbjuder lättviktsmaterial, mångfärgad design och mönster oöverträffad friskhet. Blusar, skjortor, T shirts och pikétröjor är de bästa valen i varmt väder för att hålla sig sval och snygg.

Jackor, kappor och parkas

När du handlar för vintersäsongen kan du hitta en mängd olika jackor, rockar och parkas i olika stilar, storlekar och mönster. Vintrarna har sin egen charm. Parkas och rockar med huva för kvinnor är utformade för att skydda mot hårda vindar och snö. Dessa ytterplagg är tjocka och isolerade för att hålla dig varm.

Byxor, kjolar och klänningar

När du väljer en kjol, överväg dess tyg. De är vanligtvis gjorda av lätta till medeltunga material som denim. Kvinnor bär kjolar som ett modeplagg för att framhäva sin figur och midja. Dessutom är dessa mångsidiga klänningar och kan bäras vid alla formella och informella tillfällen. Du kan också köpa byxor och skjortor för att klä dig på en kvällspromenad eller middag.

Tröjor, tröjor och tröjor

Kvinnor har många alternativ när de väljer tröjor, tröjor och hoodies för kalla vinterdagar. Dessa yttre lager av plagg är gjorda av merinoull och en blandning av polyester och andra material för att hålla dig varm. Glöm inte att ha en tröja , tröjor eller tröjor av god kvalitet med dig när du går mot vandring eller vandring på vintrar. Särskilt kvinnor älskar att bära tröjor eftersom de är bekvämare att bära.

Badkläder

Det finns många ledande märken som erbjuder rader av högkvalitativa dambadkläder som är kända för kvalitet, ikoniska feminina mönster, mjuk känsla, en perfekt passform. Ett brett utbud av bikinis, strandkläder och badkläder finns på marknaden som du kan köpa och njuta av din tid på stranden i den mest lockande och bekväma outfiten.

Västar

Kvinnor kan omfamna att bära en väst med en avslappnad skjorta eller t shirt. Du kan välja monterade eller lösa västar som du vill. Västar är ytterkläder som fungerar för att ge värme och isolering i tider då du verkligen inte behöver bära en hel jacka. För att hålla din kärna varm och skyddad mot den kalla vinden är västar perfekta.

Mer om tjejkläder:

Bodysuits är formpassande plagg i ett stycke som är idealiska för kvinnor eftersom de är bekväma, smickrande och snygga. Strumpbyxor, pyjamas och träningsdräkter är också ett av de mest populära klädvalen för kvinnor. Underkläder och strumpor är de extra klädtillbehör som du behöver när du går utomhus för alla aktiviteter. Jumpsuits är de mest fashionabla plaggen för kvinnor som du kan köpa beroende på din längd, storlek och passform. Adidas originals , Nike , Vans , Puma Select och New Balance , är de mest populära märkena som erbjuder ett brett utbud av damkläder.