up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Herrkläder

Byxor - Typ av byxa: Jeans

()
load

Hur man väljer byxor för män

Byxor är en viktig del av alla herrgarderober. Att hitta rätt byxor kan vara svårt, men med några viktiga punkter i åtanke kan du göra ett bättre val. Ta en titt nedan på några tips som hjälper dig att välja rätt byxor;

Byxor
Det finns olika byxskärningar tillgängliga på marknaden; därför borde du känna till de snitt som passar dig. Till exempel är raka ben, smala ben och supertunna huvudtyperna av herrbyxor. För avslappnade vardagliga kläder, välj raka byxor. Levis , Superdry , Adidas originals s och Gstar erbjuder det bästa utbudet av Nike byxor för män.

Få rätt passform
Att hitta rätt storlek och passform är viktigt för att välja vilken byxstil som helst, oavsett vilken kroppstyp du har. För trånga byxor kommer att avslöja saker du vanligtvis vill dölja, medan byxor i baggy stil kommer att öka din oro. För att få rätt storlek bestämmer du genom att placera två fingrar inuti midjebandet för att säkerställa en bekväm passform.

Få rätt längd
Som en allmän regel bör dina byxor inte röra marken. Se till att byxorna du väljer inte ska täcka hela skorna eller sneakersna eftersom de kommer att ge ett fruktansvärt utseende. För långa svarta byxor är också obekväma att gå i. Botten på byxorna med breda ben måste sitta en halv tum under kanterna på dina skor.

Få rätt midja
Midjan är en viktig del av rutiga byxor. Du bör mäta midjan korrekt för att få rätt storlek. Midjestorleken bestämmer byxans nummer.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga