up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Herrkläder

Jackor - Luva: Without hood

()
load

Vilka är de viktigaste skillnaderna mellan jackor och rockar?

Termerna jackor och rockar används ofta omväxlande, särskilt när nya modetrender har introducerats som överlappar eller förvirrar termerna. Det finns dock en viktig skillnad mellan rockar och jackor. Jackor är en höft/midjelängdsklädsel som bärs över alla andra plagg. Medan pälsen är en längre plagg som vanligtvis är knä /lårlånga och bärs i extremt kallt väder.
En svart jeansjacka har ärmar som fästs framtill med dragkedjor eller knappar. Det är tänkt att täcka överkroppen. Jackor är täta, mindre isolerande och vanligtvis lättare. Det finns enorma stilar och mönster av herrpufferjackor som du kan bära som ett fashion statement. Jackor ska vara en tunn päls som är lämplig i lite kalla väderförhållanden.
Å andra sidan är en rock en plagg som används för värme. Pälsen är vanligtvis lång i längd, slutar ofta vid lår eller knän, och till och med fotled. Kappor är gjorda av tjockare, isolerat och varmare material för att ge den största värmen till bäraren. Idag används rockar som mode mer än som skyddskläder. Levis , Superdry , Adidas originals och Gstar är de mest kända varumärkena som erbjuder Nike jackor och North Face jackor för män.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga