up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Le Coq Sportif

Herrkläder

Herrkläder

Ungar

Ungar

kvinnokläder

kvinnokläder

HERRSKO

HERRSKO

DAMSKOR

DAMSKOR

Tillbehör och komplement

Tillbehör och komplement

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Pojkar Kläder

Tillbehör

Tjejkläder

Väskor

Allt( Le Coq Sportif )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Le coq sportif

Le Coq Sportif är ett välrenommerat franskt sportmärke som sedan dess början har epitomiserat elegans och excellens inom sportkläder. Upprättat 1882 av Emile Camuset i Romilly-sur-Seine, Frankrike, var märket ursprungligen inriktat på att skapa högkvalitativa sportkläder för olika discipliner. Le Coq Sportif fick snabbt popularitet bland idrottare för sitt utmärkta hantverk och innovativa design, och blev ett symboliskt uttryck för fransk sportarv. Under decennierna har Le Coq Sportif förstärkt sin rykte genom att utrusta många olika idrottslag, atleter och evenemang. Märkets ikoniska hönslogotyp, som symboliserar fransk stolthet och vinstessensen, blev ett synonymt uttryck för deras engagemang för att producera toppklassig sportkläder.
Le Coq Sportif strävar ständigt efter att förena stil, funktion och tradition och tillgodoser både professionella atleter och modeintresserade entusiaster. Le Coq Sportif har framgångsrikt etablerat sig som en pionjärkraft inom sportkläder, som smidigt förenar tradition, elegans och innovation. Med sin ikoniska hönslogotyp och ett engagemang för kvalitet inspirerar märket fortsatt atleter och modemedvetna över hela världen, och erbjuder ett komplett utbud av kläder, skor och accessoarer som förmedlar både stil och funktion.

Le Coq Sportif erbjuder tidlös elegans i sportkläder

Le Coq Sportif kläder utstrålar en tidlös elegans som smidigt förenar mode med funktion. Tillverkade av premiummaterial, inkluderar deras kläder träningsoveraller, jackor, sweatshirts och t-shirts. Varje plagg visar noggrant uppmärksamhet på detaljer och märkets distinkta hönslogotyp, som representerar autenticitet och passion för sport. Le Coq Sportif t-shirts är en nödvändig garderob för sportentusiaster och casual bärare. Tillverkade av mjuka, andningsbara tyger, har dessa t-shirts klassiska design med diskreta sportiga accenter, vilket gör dem perfekta för vardaglig komfort och aktiva företag. Le Coq Sportif jackor kombinerar praktiskhet med en touch av fransk elegans. Oavsett om det är en vindjacka, en träningsjacka eller en bomberjacka är deras jackor designade för att ge värme, skydd och stil under sportaktiviteter eller stadsäventyr. Le Coq Sportif sweatshirts avger en avslappnad men förfinad uppenbarelse. Med bekväma insidor och en avslappnad passform är dessa sweatshirts idealiska för både före- och efterträning eller casual bära på kyliga dagar. Le Coq Sportif träningsoveraller är ett sant speglande av märkets idrottsarv. Designade med fokus på rörlighet och prestanda, caterar dessa träningsoveraller till professionella atleter och fitnessentusiaster och garanterar att de ser och känner sig bäst under träningspasset.
Le Coq Sportifs skokollektion förenar smidigt sportvaruteknik med fransk sophistication. Le Coq Sportif sneakers har innovativ dämpning, stöd och grepp, vilket gör dem idealiska för olika sport och vardaglig bär. Varje par Le Coq Sportif skor är otvivelaktigt tillverkade med precision och estetik, vilket visar märkets dedikation att skapa tidlösa skor. Dessa skor kan till slut uppgradera utseendet och prestandan hos alla till en helt ny nivå.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga