Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

New Era

New Era
Information för New Era
New Era är en världsberömd varumärke som har lämnat ett oförglömligt avtryck på världen av headwear. Grundat 1920 av Ehrhardt Koch, företaget härstammar från Buffalo, New York, med en vision att revolutionera baseballkepsar för professionella baseballlag. Deras obrutna engagemang för kvalitet, innovation och autentisk hantverkskonst etablerade snabbt dem som den officiella inomhuskepsleverantören för Major League Baseball (MLB) 1934. Denna avgörande stund förstärkte inte bara New Eras position i den sportiga världen utan lade också grunden för deras färd mot att bli ett ikoniskt streetwear-varumärke.
Under decennierna fortsatte New Era att utöka sitt produktsortiment, erbjuda ett brett utbud av headwear, kläder och tillbehör. Varumärkets hattar, kepsar och beanies har blivit symboler för stadskulturen, adopterade av atleter, musiker och entusiaster världen över. Deras engagemang för innovation, stil och kvalitet har förstärkt deras plats i modevärlden och vunnit sig fans över olika demografier. Med ett brett utbud av headwear och kläder fortsätter New Era att vara en drivande kraft i korsningen mellan sport och urban fashion.

New Era är en arv av ikoniska headwear

New Eras hattar är den yttersta stilen, som blandar urban fashion med sportarv. Kända för sitt signatur 59FIFTY-justerbara kepsar, kännetecknas dessa hattar av sin strukturerade design, högkvalitativa material och ikoniska platta skärm. New Eras hattar finns i ett stort utbud av färger, design och samarbeten med populärkulturikoner. Som svar på de fashion-framåt kvinnorna i dag, New Eras hattar för kvinnor erbjuder en mångsidig samling hattar som specifikt är designade för att komplettera feminina stilar. New Eras hattar för män utstrålar en ansträngningslös coolness som resonerar med modern maskulinitet. Oavsett om det är en klassisk 59FIFTY-justerbar keps eller en trendig truckerhatt, kan män hitta den perfekta headwear för att förhöja sina looks och uttrycka sin individualitet.
Kollektionen New Eras kepsar innehåller en imponerande utvalda av justerbara kepsar och strapbacks. Förstående det ständigt föränderliga modet preferenser hos kvinnor, New Eras kepsar för kvinnor levererar en blandning av nutida estetik med tidlös tilltal. Varumärket erbjuder val som passar varje kvinnas smak. För män som söker headwear som smidigt kompletterar deras modekänslor erbjuder sortimentet av New Eras kepsar för män en omfattande urval.
Perfekt för kallare väder, New Eras beanies kombinerar värme med stil. Tillverkade av premiummaterial och med olika design, är dessa beanies ett måste-ha-tillbehör under vintermånaderna. Utöver headwear har New Era utökat sitt utbud till att innefatta en mångsidig linje av kläder, som fångar essensen av urban fashion. Från hoodies och T-shirts till jackor och tillbehör, New Eras kläder kompletterar varumärkets headwear-kollektion, som låter fans fullfölja sina looks från topp till tå.