Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Quiksilver

Quiksilver
Information för Quiksilver
Quiksilver är en välkänd global varumärke som epitomiserar äventyrsspirit, frihet och den avslappnade surfkulturen. Som en av världens ledande utomhus-sport-livsstilsföretag erbjuder Quiksilver ett brett utbud av högkvalitativa kläder, accessoarer och utrustning för män, kvinnor och barn. Hos Dressinn hittar du en omfattande samling med Quiksilver-produkter som förkroppsligar märkets engagemang för kvalitet, stil och funktion. Quiksilver grundades 1969 i Torquay, Australien, av två surfentusiaster, Alan Green och John Law. Namnet ''Quiksilver'' inspirerades av en citat från den franske författaren Jean-Paul Sartre, som refererade till en surfares existens som ''flyktig och vacker som silver''.
Märket vann snabbt popularitet bland surfare tack vare sina innovativa design och hållbara material. Quiksilvers åtagande att producera högpresterande produkter ledde till utvecklingen av de första boardshorts med en kardborrelukning, vilket revolutionerade surfklädindustrin. Quiksilver erbjuder ett omfattande sortiment av kläder, accessoarer och utrustning som är utformade för dem som omfattar det äventyrliga andan. Med en rik historia som rotar sig i surfkulturen fortsätter Quiksilver att innovera och skapa produkter som passar surfare, utomhusentusiaster och modeintresserade lika.

Quiksilver surf-inspirerad mode för den äventyrliga själen

Quiksilver-kläder representerar den perfekta blandningen av stil, funktion och hållbarhet. Skapade med behoven hos surfare och utomhusentusiaster i åtanke erbjuder Quiksilver ett brett utbud av klädesplagg som passar olika klimat och aktiviteter. Från t-shirts och hoodies till board shorts och byxor är varje plagg designat för att ge komfort och flexibilitet utan att kompromissa med stil. Quiksilver-jackor är designade för att hålla dig varm, torr och skyddad i alla väderförhållanden. Oavsett om du tål den kalla vintern eller möter oförutsägbara kustvindar, ger Quiksilver-jackor superior isolering och vattenavvisande. Quiksilver-skjortor kombinerar casual stil med funktion. Dessa skjortor är gjorda av högkvalitativa tyger och ger komfort och andningsförmåga, vilket gör dem idealiska för varmt väder eller lager under jackor. Med en mängd olika design, inklusive rutigt, randigt och solida färger, erbjuder Quiksilver-skjortor mångsidiga alternativ för alla tillfällen, från strandfester till stadsutflykter. Quiksilver-shorts är en grundpelare för surfare och badgäster världen över. De tillåter maximalt rörelsemångfald och komfort och är designade med snabbtorkande tyger och stretchmaterial.
Quiksilver-solglasögon kombinerar mode och funktion för att skydda dina ögon från solens skadliga strålar. Med polariserade glasögon och UV-skydd erbjuder dessa solglasögon utmärkt klarhet och minskad glans. Quiksilver-ryggsäckar är konstruerade för att klara de krav som utomhusäventyr ställer. Oavsett om du åker till stranden eller ger dig ut på en vandring, ger dessa ryggsäckar gott om förvaringsutrymme, ergonomisk design och hållbar konstruktion. Quiksilver-kepsar är den perfekta accessoaren för att fullända din surfinspirerade stil. Tillverkade av högkvalitativa material och med ikoniska Quiksilver-logotyper är dessa kepsar ett uttrycksmedel för alla utomhusentusiaster.